Black Cat

Black Cat Extreme FD 495 Harcsázó Orsó

A Black Cat Extreme FD 495 a harcsahorgászok igavonója, ugyanis aki óriási halakkal szeretne megmérkőzni, annak bizony extrém eszközökre van szüksége.

Termékleírás

A Black Cat Extreme FD 495 egy igazi óriáshalakhoz tervezett horgászorsó, amely azoknak szól, akik az extrém kihívásoknak és hatalmas halaknak szeretnének megfelelni. Ez az orsó a legújabb technológiákkal és kiváló minőségű anyagokkal van felszerelve, hogy biztosítsa a horgászoknak az elvárhatatlan teljesítményt és megbízhatóságot.

A Black Cat Extreme rendkívüli zsinórkapacitással rendelkezik, amely kifejezetten alkalmas az 300 méter feletti Long-Range horgászatra. A rozsdamentes acéltengely és a Power-hajtókar biztosítja a nagy erőátvitelt és a tartósságot. Az orsó bivalyerős fékkrendszerrel rendelkezik, így bármilyen helyzetben és harci körülmények között is kiválóan teljesít.

A Black Cat Extreme FD 495 orsó valódi harcigép, kész minden kihívásra és szituációra. Legyen szó hosszú távolságú horgászatról vagy közelképről való, nyers erőt igénylő horgászatról, a Black Cat Extreme mindent tud, hogy a horgász minden pillanatban biztos legyen a sikerben. Az új, 105-ös méretű modell pedig egy új dimenziót nyit meg a horgászok számára a szinte hihetetlen zsinórkapacitásával és a manuális felkapókar váltásával, amely még több testreszabhatóságot és kényelmet biztosít. Fedezze fel az Extreme FD 495 teljesítményét, és élvezze a harcsahorgászat új szintjét ezzel a kivételes orsóval!

Jellemzők:

  • Csapágyszám: 4 db duplabevonatos rozsdamentes acél
  • Fékrendszer: elsőfékes
  • Dob anyaga: alumínium
  • Ház anyaga: alumínium
  • Áttétel: 4,4:1
  • Zsinórkapacitás: 540 m/0,45
  • Behúzás: 108 cm
  • Súly: 1084 g

Model: 495 · BB: 4 · 540 m/ 0,45 mm · Drag F. 27,2 kg / 60 lbs

A Black Cat hivatalos oldala

Black Cat

Black Cat Extreme FD 495 Harcsázó Orsó

A Black Cat Extreme FD 495 a harcsahorgászok igavonója, ugyanis aki óriási halakkal szeretne megmérkőzni, annak bizony extrém eszközökre van szüksége.

71.890,0 Ft

Elfogyott

EAN: 4029569070664 Cikkszám: 273095 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg 1,1 kg
Csapágyak

4

Fogaskerék áttétel

4,4:1

Behúzás (cm)

108

Tömeg

1100g

Zsinór kapacitás monofil

540 m (0,45 mm)

Fék erő (kg)

27.2

Fékrendszer

Elsőfékes

Rotor

Rotor alumíniumból készült a deformálódás elkerülése érdekében

Orsóház

Alumínium orsóház

Fék

Túlméretezett multi-stack fékrendszer

Hajtókar

Túlméretezett hajtókar fogantyú az optimális erőátvitel érdekében

Zsinórvezető görgő

Titánium-nitrid-bevonatú zsinórvezető görgő, csavarodásmentes rendszerrel

Fogaskerekek

Robosztus bronz és rozsdamentes acél fogaskerekek

Dob

Alumínium dob

Dob emelés

S-curve zsinór felcsévélés

Visszaforgásgátló

Multistop visszaforgásgátló

Termékleírás

A Black Cat Extreme FD 495 egy igazi óriáshalakhoz tervezett horgászorsó, amely azoknak szól, akik az extrém kihívásoknak és hatalmas halaknak szeretnének megfelelni. Ez az orsó a legújabb technológiákkal és kiváló minőségű anyagokkal van felszerelve, hogy biztosítsa a horgászoknak az elvárhatatlan teljesítményt és megbízhatóságot. A Black Cat Extreme rendkívüli zsinórkapacitással rendelkezik, amely kifejezetten alkalmas az 300 méter feletti Long-Range horgászatra. A rozsdamentes acéltengely és a Power-hajtókar biztosítja a nagy erőátvitelt és a tartósságot. Az orsó bivalyerős fékkrendszerrel rendelkezik, így bármilyen helyzetben és harci körülmények között is kiválóan teljesít. A Black Cat Extreme FD 495 orsó valódi harcigép, kész minden kihívásra és szituációra. Legyen szó hosszú távolságú horgászatról vagy közelképről való, nyers erőt igénylő horgászatról, a Black Cat Extreme mindent tud, hogy a horgász minden pillanatban biztos legyen a sikerben. Az új, 105-ös méretű modell pedig egy új dimenziót nyit meg a horgászok számára a szinte hihetetlen zsinórkapacitásával és a manuális felkapókar váltásával, amely még több testreszabhatóságot és kényelmet biztosít. Fedezze fel az Extreme FD 495 teljesítményét, és élvezze a harcsahorgászat új szintjét ezzel a kivételes orsóval! Jellemzők:
  • Csapágyszám: 4 db duplabevonatos rozsdamentes acél
  • Fékrendszer: elsőfékes
  • Dob anyaga: alumínium
  • Ház anyaga: alumínium
  • Áttétel: 4,4:1
  • Zsinórkapacitás: 540 m/0,45
  • Behúzás: 108 cm
  • Súly: 1084 g
Model: 495 · BB: 4 · 540 m/ 0,45 mm · Drag F. 27,2 kg / 60 lbs A Black Cat hivatalos oldala
0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVissza a webshopba
    Scroll to Top
     
    Még nem adtál hozzá terméket a listához!