Browning

Browning Xenos Feeder Rest System

A Xenos Feeder Rest System multifunkciós bottartó szett ideális megoldás a modern feeder horgászathoz. Kiváló stabilitást és rögzítést biztosít bármilyen környezetben és vízterületen.

Termékleírás

Browning Xenos Feeder Rest System:

A Browning Xenos Feeder Rest System nem csupán egy egyszerű bottartó szett; ez egy teljes körű megoldás a modern feeder horgászat minden kihívására. Az egyedülálló és sokoldalú kialakításnak köszönhetően könnyedén alkalmazkodik bármilyen környezethez és horgászati stílushoz. Legyen szó folyókról, tavakról vagy intenzív telepítésű vízterületekről, a Xenos Feeder Rest System biztosítja a stabilitást és a megfelelő rögzítést. A három különböző típusú EVA bottartó (sima 15 cm, bordázott 15 cm és profilozott 10 cm) réz összekötésekkel rendelkezik, ami biztosítja a szilárd tapadást és a stabil pozícionálást. A rendszer könnyen állítható és alkalmazkodik az egyéni igényekhez és körülményekhez, így a horgász mindig biztos lehet abban, hogy felszerelése stabilan és biztonságosan van elhelyezve, ami optimális eredményekhez vezet a vízen. A Xenos Feeder Rest System a modern horgászat legmagasabb követelményeinek megfelelően lett tervezve és gyártva, így minden horgász könnyedén és hatékonyan alkalmazkodhat vele a változó körülményekhez és kihívásokhoz, anélkül hogy kompromisszumot kellene kötnie a teljesítmény vagy a stabilitás terén.

A Browning hivatalos oldala

Browning

Browning Xenos Feeder Rest System

A Xenos Feeder Rest System multifunkciós bottartó szett ideális megoldás a modern feeder horgászathoz. Kiváló stabilitást és rögzítést biztosít bármilyen környezetben és vízterületen.

16.690,0 Ft

Elérhető: 8 készleten

EAN: 4029569304271 Cikkszám: 8218001 Kategória: Címke:

Specifikációk

Termékleírás

Browning Xenos Feeder Rest System: A Browning Xenos Feeder Rest System nem csupán egy egyszerű bottartó szett; ez egy teljes körű megoldás a modern feeder horgászat minden kihívására. Az egyedülálló és sokoldalú kialakításnak köszönhetően könnyedén alkalmazkodik bármilyen környezethez és horgászati stílushoz. Legyen szó folyókról, tavakról vagy intenzív telepítésű vízterületekről, a Xenos Feeder Rest System biztosítja a stabilitást és a megfelelő rögzítést. A három különböző típusú EVA bottartó (sima 15 cm, bordázott 15 cm és profilozott 10 cm) réz összekötésekkel rendelkezik, ami biztosítja a szilárd tapadást és a stabil pozícionálást. A rendszer könnyen állítható és alkalmazkodik az egyéni igényekhez és körülményekhez, így a horgász mindig biztos lehet abban, hogy felszerelése stabilan és biztonságosan van elhelyezve, ami optimális eredményekhez vezet a vízen. A Xenos Feeder Rest System a modern horgászat legmagasabb követelményeinek megfelelően lett tervezve és gyártva, így minden horgász könnyedén és hatékonyan alkalmazkodhat vele a változó körülményekhez és kihívásokhoz, anélkül hogy kompromisszumot kellene kötnie a teljesítmény vagy a stabilitás terén. A Browning hivatalos oldala
0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVissza a webshopba
    Scroll to Top
     
    Még nem adtál hozzá terméket a listához!