Rapture

Rapture Spin Trout Zsinór

Kifejezetten a pisztráng ill a folyóvízi pergető horgászok kényes igényeihez fejlesztett, a legmodernebb technológia alkalmazásával gyártott pergető damil.

Termékleírás

Rapture Spin Trout Zsinór:

Kifejezetten a pisztráng ill a folyóvízi pergető horgászok kényes igényeihez fejlesztett, a legmodernebb technológia alkalmazásával gyártott pergető damil. Nagy kopásállóság, a pergetéshez optimalizált lágyság ill.  minimális nyúlás, valamint a vízben alacsony láthatóság jellemzi a 2011-es év pergető újdonságát. A víz feletti szakasz színe enyhén ultraviola fényű amely megfelelően láttaja magát használójának.Ez a különleges látvány nagy segítséget nyújt a pontos dobásokhoz, csalivezetéshez  ill.  a fárasztáskor is.
A széles méretválasztéknak köszönhetően az átléphető csermelyek vagy az örvénylő nagy folyók halaihoz is található megfelelő megoldás.
150 mt-es kiszerelésben került forgalomba.

Rapture Spin Trout Zsinór…

További Rapture-s termékekért, kattints ide!
Érdekes tartalmakért, látogass el Facebookunkra!

Rapture

Rapture Spin Trout Zsinór

Kifejezetten a pisztráng ill a folyóvízi pergető horgászok kényes igényeihez fejlesztett, a legmodernebb technológia alkalmazásával gyártott pergető damil.

2.565,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Specifikációk

Akció

Lassan süllyedő

Hossz

150 m

Terhelhetőség (kg)

3.8, 4.65, 5.6, 7.05, 8.46, 12.07

Szín

Fehér

Termékleírás

Rapture Spin Trout Zsinór: Kifejezetten a pisztráng ill a folyóvízi pergető horgászok kényes igényeihez fejlesztett, a legmodernebb technológia alkalmazásával gyártott pergető damil. Nagy kopásállóság, a pergetéshez optimalizált lágyság ill.  minimális nyúlás, valamint a vízben alacsony láthatóság jellemzi a 2011-es év pergető újdonságát. A víz feletti szakasz színe enyhén ultraviola fényű amely megfelelően láttaja magát használójának.Ez a különleges látvány nagy segítséget nyújt a pontos dobásokhoz, csalivezetéshez  ill.  a fárasztáskor is. A széles méretválasztéknak köszönhetően az átléphető csermelyek vagy az örvénylő nagy folyók halaihoz is található megfelelő megoldás. 150 mt-es kiszerelésben került forgalomba. Rapture Spin Trout Zsinór... További Rapture-s termékekért, kattints ide! Érdekes tartalmakért, látogass el Facebookunkra!
0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVissza a webshopba
    Scroll to Top
     
    Még nem adtál hozzá terméket a listához!