Trabucco

Trabucco Hydrus BLS Twin Force 7007 bolognai bot

A “HosszúMester Pro” pergető bot 7 méteres hosszával és könnyű súlyával (460g) ideális választás a hatékony és kényelmes horgászathoz. Kompakt méretének (130 cm) köszönhetően könnyen szállítható, és a gyors akcióval széles skálájú pergetési lehetőségeket kínál.

Termékleírás

A Trabucco Hydrus BLS Twin Force 7007 bolognai bot egy lenyűgöző ötvözet a korszerű tervezés és a magas szintű technológia terén, garantálva a horgászoknak a tökéletes teljesítményt és sokoldalúságot. Ez a bot a tengeri és édesvízi horgászat terén egyaránt kiválóan szerepel, és minden egyes részletében magában hordozza a precizitást és az innovációt.

A gyors akciójú kialakítás lehetővé teszi a dinamikus reagálást a különböző horgászhelyzetekre, és egyensúlyban tartja a hatékony dobások és a szükséges erő kifejtése között. A javasolt 20-25 gramm dobósúly tartomány optimális teljesítményt nyújt, és az előke átmérőjének 0,22-0,25 mm közötti tartománya széles körű alkalmazást tesz lehetővé, kivételesen alkalmazkodva a különböző horgászati körülményekhez.

A rozsdamentes acélból készült orsótartó mérete 6-os kategóriába sorolható, biztosítva a stabil és megbízható orsótartást. Az alumínium botvég dugójában belül gumi csillapító réteg található, ami nemcsak csökkenti a vibrációt, hanem növeli a kényelmet is, különösen hosszabb horgászati ülések során.

A Trabucco Hydrus BLS Twin Force 7007 nem csupán egy horgászfelszerelés, hanem egy valódi társ a vizeken. A prémium minőségű anyagok és a gondos kivitelezés garantálják a hosszú élettartamot és a folyamatos megbízhatóságot. Fedezze fel ezt a bolognai botot, és induljon el egy olyan horgászati utazáson, ahol a kivételes teljesítmény és a megbízhatóság egyesül a modern technológia kényelmével és innovációjával!

Trabucco hivatalos oldala.

Trabucco

Trabucco Hydrus BLS Twin Force 7007 bolognai bot

A “HosszúMester Pro” pergető bot 7 méteres hosszával és könnyű súlyával (460g) ideális választás a hatékony és kényelmes horgászathoz. Kompakt méretének (130 cm) köszönhetően könnyen szállítható, és a gyors akcióval széles skálájú pergetési lehetőségeket kínál.

44.170,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 120-48-070 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg

460g

Dobó súly

20-25 g

Akció

Fast

Tagok száma

7

Gyűrűk típusa

SiC

Termékleírás

A Trabucco Hydrus BLS Twin Force 7007 bolognai bot egy lenyűgöző ötvözet a korszerű tervezés és a magas szintű technológia terén, garantálva a horgászoknak a tökéletes teljesítményt és sokoldalúságot. Ez a bot a tengeri és édesvízi horgászat terén egyaránt kiválóan szerepel, és minden egyes részletében magában hordozza a precizitást és az innovációt. A gyors akciójú kialakítás lehetővé teszi a dinamikus reagálást a különböző horgászhelyzetekre, és egyensúlyban tartja a hatékony dobások és a szükséges erő kifejtése között. A javasolt 20-25 gramm dobósúly tartomány optimális teljesítményt nyújt, és az előke átmérőjének 0,22-0,25 mm közötti tartománya széles körű alkalmazást tesz lehetővé, kivételesen alkalmazkodva a különböző horgászati körülményekhez. A rozsdamentes acélból készült orsótartó mérete 6-os kategóriába sorolható, biztosítva a stabil és megbízható orsótartást. Az alumínium botvég dugójában belül gumi csillapító réteg található, ami nemcsak csökkenti a vibrációt, hanem növeli a kényelmet is, különösen hosszabb horgászati ülések során. A Trabucco Hydrus BLS Twin Force 7007 nem csupán egy horgászfelszerelés, hanem egy valódi társ a vizeken. A prémium minőségű anyagok és a gondos kivitelezés garantálják a hosszú élettartamot és a folyamatos megbízhatóságot. Fedezze fel ezt a bolognai botot, és induljon el egy olyan horgászati utazáson, ahol a kivételes teljesítmény és a megbízhatóság egyesül a modern technológia kényelmével és innovációjával! Trabucco hivatalos oldala.
0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVissza a webshopba
    Scroll to Top
     
    Még nem adtál hozzá terméket a listához!