K-Karp

K-Karp Luggage & Acces.Belt, táska Vállszíj

Termékleírás

K-Karp Luggage & Acces Belt:

A K-Karp Luggage & Acces Belt nem csupán egy egyszerű vállszíj, hanem egy olyan kiegészítő, amely megkönnyíti és kényelmessé teszi a horgászat előtti és utáni teendőket. A párnázott, állítható hosszúságú pánt rendkívül kényelmes viseletet biztosít, még akkor is, ha hosszabb távolságokat kell megtenni a horgászhelyig. Ez a pánt nem csupán a kényelmet szolgálja, hanem a strapabíró anyagának és a megerősített varrásoknak köszönhetően hosszú élettartammal rendelkezik, így hosszú távon is megbízható társ lehet a horgászok számára.

Az állítható hosszúságú pánt lehetővé teszi, hogy minden horgász személyre szabja a szíj hosszát az egyéni igényeinek megfelelően. Ezáltal mindenki megtalálhatja a számára tökéletes beállítást, és biztos lehet abban, hogy felszerelését könnyedén és biztonságosan viheti magával. A vállszíj rendkívül sokoldalú, mivel bármilyen K-Karp táskához vagy botzsákhoz könnyedén csatlakoztatható, így praktikus és funkciónális kiegészítővé válik a horgászfelszerelések szállítása során.

A K-Karp Luggage & Accessory Belt gondosan tervezett és kivitelezett termék, amely megfelelő megoldást nyújt a horgászok számára, akik értékelik a kényelmet és a megbízhatóságot. Legyen szó egy rövid kirándulásról a parton vagy egy hosszabb horgászatról, ez a vállszíj segíti a horgászokat abban, hogy könnyedén és hatékonyan szállíthassák felszerelésüket, így teljes mértékben élvezhetik a horgászat minden pillanatát.

A K-Karp hivatalos oldala

K-Karp

K-Karp Luggage & Acces.Belt, táska Vállszíj

4.110,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 193-10-080 Kategória: Címke:

Specifikációk

Termékleírás

K-Karp Luggage & Acces Belt: A K-Karp Luggage & Acces Belt nem csupán egy egyszerű vállszíj, hanem egy olyan kiegészítő, amely megkönnyíti és kényelmessé teszi a horgászat előtti és utáni teendőket. A párnázott, állítható hosszúságú pánt rendkívül kényelmes viseletet biztosít, még akkor is, ha hosszabb távolságokat kell megtenni a horgászhelyig. Ez a pánt nem csupán a kényelmet szolgálja, hanem a strapabíró anyagának és a megerősített varrásoknak köszönhetően hosszú élettartammal rendelkezik, így hosszú távon is megbízható társ lehet a horgászok számára. Az állítható hosszúságú pánt lehetővé teszi, hogy minden horgász személyre szabja a szíj hosszát az egyéni igényeinek megfelelően. Ezáltal mindenki megtalálhatja a számára tökéletes beállítást, és biztos lehet abban, hogy felszerelését könnyedén és biztonságosan viheti magával. A vállszíj rendkívül sokoldalú, mivel bármilyen K-Karp táskához vagy botzsákhoz könnyedén csatlakoztatható, így praktikus és funkciónális kiegészítővé válik a horgászfelszerelések szállítása során. A K-Karp Luggage & Accessory Belt gondosan tervezett és kivitelezett termék, amely megfelelő megoldást nyújt a horgászok számára, akik értékelik a kényelmet és a megbízhatóságot. Legyen szó egy rövid kirándulásról a parton vagy egy hosszabb horgászatról, ez a vállszíj segíti a horgászokat abban, hogy könnyedén és hatékonyan szállíthassák felszerelésüket, így teljes mértékben élvezhetik a horgászat minden pillanatát. A K-Karp hivatalos oldala
0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVissza a webshopba
    Scroll to Top
     
    Még nem adtál hozzá terméket a listához!