Eurocarp

EuroCarp Challenge Braided Fonott Előkezsinór

Az előkezsinór széles méretválasztéka a garancia arra, hogy minden szituációhoz megtaláljuk a megfelelő méretű előke zsinórt.

Termékleírás

EuroCarp Challenge Braided Fonott Előkezsinór:

EuroCarp fonott feeder és bojlis előke zsinór, mely kiválló alkalmas a ma divatos finomszerelékes horgászatokra is. Az előkezsinór széles méretválasztéka a garancia arra, hogy minden szituációhoz megtaláljuk a megfelelő méretű előke zsinórt.

Az EuroCarp fonott feeder előke zsinór körszövött, süllyedő feeder előke zsinór. Zöld színű, mely feltünés nélkül illeszkedik a meder színvilágához. Könnyen köthető, megfelelően lágy előke zsinór, mely most igazán baráti áron vásárolható meg. Dobó előtét zsinórnak is bátran ajánljuk!

A tekercsek 10 m-es előkezsinórral szereltek.

További EuroCarp-os termékekért, kattints ide!
Érdekes tartalmakért, látogass el Facebookunkra!

Eurocarp

EuroCarp Challenge Braided Fonott Előkezsinór

Az előkezsinór széles méretválasztéka a garancia arra, hogy minden szituációhoz megtaláljuk a megfelelő méretű előke zsinórt.

470,0 Ft550,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Specifikációk

Akció

Süllyedő

Hossz

10 m

Terhelhetőség (kg)

3, 4.5, 5.6, 5.9, 8, 10.3, 12.6, 14.8, 17.4, 21.7

Termékleírás

EuroCarp Challenge Braided Fonott Előkezsinór: EuroCarp fonott feeder és bojlis előke zsinór, mely kiválló alkalmas a ma divatos finomszerelékes horgászatokra is. Az előkezsinór széles méretválasztéka a garancia arra, hogy minden szituációhoz megtaláljuk a megfelelő méretű előke zsinórt. Az EuroCarp fonott feeder előke zsinór körszövött, süllyedő feeder előke zsinór. Zöld színű, mely feltünés nélkül illeszkedik a meder színvilágához. Könnyen köthető, megfelelően lágy előke zsinór, mely most igazán baráti áron vásárolható meg. Dobó előtét zsinórnak is bátran ajánljuk! A tekercsek 10 m-es előkezsinórral szereltek. További EuroCarp-os termékekért, kattints ide! Érdekes tartalmakért, látogass el Facebookunkra!
0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVissza a webshopba
    Scroll to Top
     
    Még nem adtál hozzá terméket a listához!