Spinwal

Spinwal Kapocs 01

A horgászat az egyik legnépszerűbb hobbi a világon. A kikapcsolódás mellett azonban fontos a megfelelő felszerelés használata is. A SPINWAL márka az egyik legmegbízhatóbb márka a horgászfelszerelések piacán.

Termékleírás

Spinwal Kapocs 01:

A horgászat az egyik legnépszerűbb hobbi a világon. A kikapcsolódás mellett azonban fontos a megfelelő felszerelés használata is. A SPINWAL márka az egyik legmegbízhatóbb márka a horgászfelszerelések piacán. A termék egy olyan forogókapocs, amelyet a horgászok széles körben használnak.

Előnyei között az egyik legfontosabb a megbízhatóság. A kapocs kiváló minőségű anyagokból készül, így nem kell aggódni a törés miatt. A kapocs kialakítása lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen és gyorsan cseréljék ki a horogat. Nagyon stabil, így a horogat nem kell aggódni az esetleges kilazulás miatt.

A termék méretei is nagyon fontosak. A kapocs átmérője 7 mm, ami ideális az átlagos méretű halakhoz. Ezenkívül a kapocs terhelhetősége 5 kg, ami elegendő a legtöbb hal felszállításához. A kapocs nagyon könnyű, így nem kell aggódni a horgászbot túlzott terhelésével kapcsolatban.

A SPINWAL kapocs 01 termék másik előnye a sokoldalúság. A kapocs alkalmas a különböző horgászmódszerekhez, például a feeder, az úszó vagy a fenekező horgászathoz. A kapocs nagyon sokoldalú, így bármilyen halat el lehet kapni vele.

Nagyon könnyen használható. A kapocs széles körben elérhető, és könnyen megtalálható az online és offline horgászboltokban. A kapocs nagyon egyszerűen csatlakoztatható a horgászzsinórhoz, és nagyon könnyen cserélhető.

Összességében a termék egy nagyon megbízható és sokoldalú forogókapocs, amelyet a horgászok széles körben használnak. A kapocs kiváló minőségű anyagokból készül, és nagyon könnyen használható. A kapocs átmérője ideális az átlagos méretű halakhoz, és a kapocs terhelhetősége elegendő a legtöbb hal felszállításához. Ha megbízható és sokoldalú forogókapocsra van szükséged, akkor a SPINWAL kapocs 01 termék a legjobb választás.

További Spinwal-os termékekért, kattints ide!
Érdekes tartalmakért, látogass el Facebookunkra!

Spinwal

Spinwal Kapocs 01

A horgászat az egyik legnépszerűbb hobbi a világon. A kikapcsolódás mellett azonban fontos a megfelelő felszerelés használata is. A SPINWAL márka az egyik legmegbízhatóbb márka a horgászfelszerelések piacán.

795,0 Ft995,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: N/A Kategória: Címke:

Specifikációk

Kiszerelés

10 darab

Hossz

8 mm, 10 mm

Termékleírás

Spinwal Kapocs 01: A horgászat az egyik legnépszerűbb hobbi a világon. A kikapcsolódás mellett azonban fontos a megfelelő felszerelés használata is. A SPINWAL márka az egyik legmegbízhatóbb márka a horgászfelszerelések piacán. A termék egy olyan forogókapocs, amelyet a horgászok széles körben használnak. Előnyei között az egyik legfontosabb a megbízhatóság. A kapocs kiváló minőségű anyagokból készül, így nem kell aggódni a törés miatt. A kapocs kialakítása lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyen és gyorsan cseréljék ki a horogat. Nagyon stabil, így a horogat nem kell aggódni az esetleges kilazulás miatt. A termék méretei is nagyon fontosak. A kapocs átmérője 7 mm, ami ideális az átlagos méretű halakhoz. Ezenkívül a kapocs terhelhetősége 5 kg, ami elegendő a legtöbb hal felszállításához. A kapocs nagyon könnyű, így nem kell aggódni a horgászbot túlzott terhelésével kapcsolatban. A SPINWAL kapocs 01 termék másik előnye a sokoldalúság. A kapocs alkalmas a különböző horgászmódszerekhez, például a feeder, az úszó vagy a fenekező horgászathoz. A kapocs nagyon sokoldalú, így bármilyen halat el lehet kapni vele. Nagyon könnyen használható. A kapocs széles körben elérhető, és könnyen megtalálható az online és offline horgászboltokban. A kapocs nagyon egyszerűen csatlakoztatható a horgászzsinórhoz, és nagyon könnyen cserélhető. Összességében a termék egy nagyon megbízható és sokoldalú forogókapocs, amelyet a horgászok széles körben használnak. A kapocs kiváló minőségű anyagokból készül, és nagyon könnyen használható. A kapocs átmérője ideális az átlagos méretű halakhoz, és a kapocs terhelhetősége elegendő a legtöbb hal felszállításához. Ha megbízható és sokoldalú forogókapocsra van szükséged, akkor a SPINWAL kapocs 01 termék a legjobb választás. További Spinwal-os termékekért, kattints ide! Érdekes tartalmakért, látogass el Facebookunkra!
0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVissza a webshopba
    Scroll to Top
     
    Még nem adtál hozzá terméket a listához!