SPRO

SPRO Petri Feeder bot 3.30M 130G

Termékleírás

SPRO Petri Feeder 3.30M 130G

Ez a SPRO Petri Feeder botcsalád egyik kiváló tagja, amelyet kifejezetten a nehezebben meghorgászható vizekre terveztek. A 3,30 méter hosszú és 130 gramm súlyú bot ideális választás mindazok számára, akik csónakos horgászatra vágynak. A kétrészes kivitel praktikus és könnyen szállítható, így a horgászhelyre történő eljutás is egyszerűbbé válik.

A bot karcsú és könnyű kialakítása ellenére rendkívül masszív, így nagyobb tömegű kosarakat is biztonsággal eldobhatunk vele nagy távolságokra. Ez a tulajdonság különösen fontos olyan vizeken, ahol a halak messzebb találhatók a parttól, és szükség van a pontos és hosszú dobásokra a sikeres horgászat érdekében.

A bot SIC (szilícium-karbid) betétes gyűrűsorral van felszerelve, amely kéttalpas, biztosítva a stabilitást és a hosszú élettartamot. A SIC gyűrűk rendkívül kopásállóak, így még intenzív használat mellett is megbízhatóan teljesítenek. A kéttalpas kivitel növeli a bot teherbírását, ami különösen fontos, ha nehezebb szerelékeket alkalmazunk.

A nyél parafa és EVA (etilén-vinil-acetát) kombinációjából készült, ami nemcsak esztétikus, hanem rendkívül praktikus is. A parafa rész kényelmes fogást biztosít és jól tapad a kézhez, míg az EVA rész könnyen tisztítható és ellenáll a nedvességnek. Ez különösen hasznos, ha hosszabb időn keresztül horgászunk, vagy ha nedves, esős körülmények között dolgozunk.

Összefoglalva, a SPRO Petri Feeder 3.30M 130G egy sokoldalú és megbízható horgászbot, amely számos helyzetben kiváló teljesítményt nyújt. Akár kezdő, akár tapasztalt horgász vagy, ez a bot biztosan megfelel az elvárásaidnak, és hozzájárul a sikeres horgászat élményéhez. A gondosan megtervezett szerkezet és a minőségi anyagok felhasználása garantálja, hogy a bot hosszú távon is megbízható társad lesz a horgászatban.

 

SPRO

SPRO Petri Feeder bot 3.30M 130G

22.590,0 Ft

Elfogyott

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 2470-330 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg

315g

Dobó súly

130 g

Hossz

3,3 m

Gyűrűk száma

13

Tagok száma

2+2

Termékleírás

SPRO Petri Feeder 3.30M 130G

Ez a SPRO Petri Feeder botcsalád egyik kiváló tagja, amelyet kifejezetten a nehezebben meghorgászható vizekre terveztek. A 3,30 méter hosszú és 130 gramm súlyú bot ideális választás mindazok számára, akik csónakos horgászatra vágynak. A kétrészes kivitel praktikus és könnyen szállítható, így a horgászhelyre történő eljutás is egyszerűbbé válik. A bot karcsú és könnyű kialakítása ellenére rendkívül masszív, így nagyobb tömegű kosarakat is biztonsággal eldobhatunk vele nagy távolságokra. Ez a tulajdonság különösen fontos olyan vizeken, ahol a halak messzebb találhatók a parttól, és szükség van a pontos és hosszú dobásokra a sikeres horgászat érdekében. A bot SIC (szilícium-karbid) betétes gyűrűsorral van felszerelve, amely kéttalpas, biztosítva a stabilitást és a hosszú élettartamot. A SIC gyűrűk rendkívül kopásállóak, így még intenzív használat mellett is megbízhatóan teljesítenek. A kéttalpas kivitel növeli a bot teherbírását, ami különösen fontos, ha nehezebb szerelékeket alkalmazunk. A nyél parafa és EVA (etilén-vinil-acetát) kombinációjából készült, ami nemcsak esztétikus, hanem rendkívül praktikus is. A parafa rész kényelmes fogást biztosít és jól tapad a kézhez, míg az EVA rész könnyen tisztítható és ellenáll a nedvességnek. Ez különösen hasznos, ha hosszabb időn keresztül horgászunk, vagy ha nedves, esős körülmények között dolgozunk. Összefoglalva, a SPRO Petri Feeder 3.30M 130G egy sokoldalú és megbízható horgászbot, amely számos helyzetben kiváló teljesítményt nyújt. Akár kezdő, akár tapasztalt horgász vagy, ez a bot biztosan megfelel az elvárásaidnak, és hozzájárul a sikeres horgászat élményéhez. A gondosan megtervezett szerkezet és a minőségi anyagok felhasználása garantálja, hogy a bot hosszú távon is megbízható társad lesz a horgászatban.  
0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVissza a webshopba
    Scroll to Top
     
    Még nem adtál hozzá terméket a listához!