Sensas

Sensas Rakós bot Nanoflex 5G Parallel 774 SW 13m

Termékleírás

A Sensas Nanoflex 5G Parallel 4-es széria nem csupán egy kiváló minőségű rakós bot a Nanoflex sorozatban, hanem egy valódi teljesítménycentrikus eszköz, mely a versenyzők magas elvárásainak is tökéletesen megfelel. Ez a bot kifejezetten a középhaladó és haladó horgászoknak készült, akiknek elengedhetetlen a sokoldalúság és a prémium minőség.

Az új generációs Sensas Nanoflex 5G Parallel karbon anyagból készült bot, amely szilárdságot és tartósságot garantál a horgászoknak. A Nanoflex Parallel 4-es széria olyan innovációkat hoz a horgászoknak, amelyek segítik a versenyzői szintű horgászatot és kiváló teljesítményt nyújtanak a különböző körülmények között.

A bot egy méteres minitoldóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén elérjék a kívánt hosszt. A parallel építésű botnak köszönhetően a minitoldó könnyen beilleszthető mindkét színes nyéltagba, ami extra rugalmasságot és alkalmazkodóképességet biztosít a különböző horgászhelyzetekhez.

A Nanoflex Parallel 4-es széria nemcsak egy horgászbot, hanem egy valódi élmény, amely fokozza a versenyzők horgászat iránti szenvedélyét. A prémium anyagok és innovatív tervezés garantálják, hogy ez a bot minden elvárást felülmúljon a versenyzői szintű horgászat terén. Legyen szó versenyről vagy szabadidős horgászatról, a Nanoflex Parallel 4-es széria mindig a megbízható és hatékony választás. Kiváló minőségű anyagokból készült, hogy garantálja a tartósságot és a megbízható teljesítményt a horgászat minden aspektusában. Határozott meggyőződéssel ajánljuk versenyzőknek, haladó horgászoknak, hobbi horgászoknak egyaránt.

A Sensas hivatalos oldala

Sensas

Sensas Rakós bot Nanoflex 5G Parallel 774 SW 13m

623.650,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
Cikkszám: 71575 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg 0,925 kg
Méretek 1300 cm
Tömeg

925g

Hossz

13 m

Tagok száma

9

Termékleírás

A Sensas Nanoflex 5G Parallel 4-es széria nem csupán egy kiváló minőségű rakós bot a Nanoflex sorozatban, hanem egy valódi teljesítménycentrikus eszköz, mely a versenyzők magas elvárásainak is tökéletesen megfelel. Ez a bot kifejezetten a középhaladó és haladó horgászoknak készült, akiknek elengedhetetlen a sokoldalúság és a prémium minőség. Az új generációs Sensas Nanoflex 5G Parallel karbon anyagból készült bot, amely szilárdságot és tartósságot garantál a horgászoknak. A Nanoflex Parallel 4-es széria olyan innovációkat hoz a horgászoknak, amelyek segítik a versenyzői szintű horgászatot és kiváló teljesítményt nyújtanak a különböző körülmények között. A bot egy méteres minitoldóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a horgászok számára, hogy könnyedén elérjék a kívánt hosszt. A parallel építésű botnak köszönhetően a minitoldó könnyen beilleszthető mindkét színes nyéltagba, ami extra rugalmasságot és alkalmazkodóképességet biztosít a különböző horgászhelyzetekhez. A Nanoflex Parallel 4-es széria nemcsak egy horgászbot, hanem egy valódi élmény, amely fokozza a versenyzők horgászat iránti szenvedélyét. A prémium anyagok és innovatív tervezés garantálják, hogy ez a bot minden elvárást felülmúljon a versenyzői szintű horgászat terén. Legyen szó versenyről vagy szabadidős horgászatról, a Nanoflex Parallel 4-es széria mindig a megbízható és hatékony választás. Kiváló minőségű anyagokból készült, hogy garantálja a tartósságot és a megbízható teljesítményt a horgászat minden aspektusában. Határozott meggyőződéssel ajánljuk versenyzőknek, haladó horgászoknak, hobbi horgászoknak egyaránt. A Sensas hivatalos oldala
0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVissza a webshopba
    Scroll to Top
     
    Még nem adtál hozzá terméket a listához!