Sensas

Sensas T-Rex Carp 34 Rakós bot 11m

Termékleírás

A Sensas T-REX Carp 34 rakós bot kiemelkedő választásnak számít a nagytestű pontyok horgászatához, és a Sensas széles körben elismert 4-es szériájú gyártósablona alapján került tervezésre. Az ebben a sorozatban található minden bot, köztük a T-REX Carp 34, kompatibilis a 4-es szériás topsetekkel, ami kivételes flexibilitást és alkalmazkodást biztosít a horgászok számára.

A 34-es modell kifejezetten a nagyobb pontyok kifogására összpontosít, és kiválóan alkalmas mind a kezdők, mind a haladó horgászok számára. A rendkívül erős szerkezet ellenáll a nagyobb terhelésnek, miközben megőrzi a könnyű kezelhetőségét. A bot elérhető 9,5 és 11 méteres változatokban, lehetővé téve a horgászok számára, hogy válasszák a kényelmesebb és hatékonyabb hosszt a körülményeknek megfelelően.

A könnyebb kivitel, 200 grammal csökkentett tömegével, különösen előnyös hosszabb horgászatok során, amikor a horgászoknak könnyedén kell kezelniük a botot. Ez a könnyűség és a hordozhatóság megkönnyíti a horgászok számára a vízparton történő mozgást és a kiválasztott helyszín gyors elérését.

A Sensas T-REX Carp 34 Rakós bot nem csupán egy egyszerű bot, hanem egy megbízható és teljesítménycentrikus eszköz a pontyhorgászatban. A tervezés során a Sensas szakértői kiemelték a strapabíróságot és a megbízhatóságot, biztosítva a horgászoknak, hogy minden feltétel mellett magabiztosan horgásszanak. Az ergonomikus kialakítású markolat kényelmes fogást és könnyű irányítást biztosít, míg a precíz és érzékeny kialakítás lehetővé teszi a horgászok számára, hogy észrevegyék a legkisebb kapásokat is.

Az egész T-REX Carp széria olyan horgászok számára készült, akik magas minőségű és teljesítményorientált botot keresnek a pontyhorgászatban. A Sensas elkötelezett a horgászok igényeinek kielégítése mellett, és a T-REX Carp 34 ebben a vonatkozásban is méltó képviselője ennek a magas színvonalú botcsaládnak. Legyen szó kezdőről vagy tapasztaltabb horgászról, a Sensas T-REX Carp 34 biztosítja a megfelelő eszközt a nagyobb pontyok horgászatához.

A Sensas hivatalos oldala

Sensas

Sensas T-Rex Carp 34 Rakós bot 11m

120.550,0 Ft

Cikkszám: 70507 Kategória: Címke:

Specifikációk

Termékleírás

A Sensas T-REX Carp 34 rakós bot kiemelkedő választásnak számít a nagytestű pontyok horgászatához, és a Sensas széles körben elismert 4-es szériájú gyártósablona alapján került tervezésre. Az ebben a sorozatban található minden bot, köztük a T-REX Carp 34, kompatibilis a 4-es szériás topsetekkel, ami kivételes flexibilitást és alkalmazkodást biztosít a horgászok számára. A 34-es modell kifejezetten a nagyobb pontyok kifogására összpontosít, és kiválóan alkalmas mind a kezdők, mind a haladó horgászok számára. A rendkívül erős szerkezet ellenáll a nagyobb terhelésnek, miközben megőrzi a könnyű kezelhetőségét. A bot elérhető 9,5 és 11 méteres változatokban, lehetővé téve a horgászok számára, hogy válasszák a kényelmesebb és hatékonyabb hosszt a körülményeknek megfelelően. A könnyebb kivitel, 200 grammal csökkentett tömegével, különösen előnyös hosszabb horgászatok során, amikor a horgászoknak könnyedén kell kezelniük a botot. Ez a könnyűség és a hordozhatóság megkönnyíti a horgászok számára a vízparton történő mozgást és a kiválasztott helyszín gyors elérését. A Sensas T-REX Carp 34 Rakós bot nem csupán egy egyszerű bot, hanem egy megbízható és teljesítménycentrikus eszköz a pontyhorgászatban. A tervezés során a Sensas szakértői kiemelték a strapabíróságot és a megbízhatóságot, biztosítva a horgászoknak, hogy minden feltétel mellett magabiztosan horgásszanak. Az ergonomikus kialakítású markolat kényelmes fogást és könnyű irányítást biztosít, míg a precíz és érzékeny kialakítás lehetővé teszi a horgászok számára, hogy észrevegyék a legkisebb kapásokat is. Az egész T-REX Carp széria olyan horgászok számára készült, akik magas minőségű és teljesítményorientált botot keresnek a pontyhorgászatban. A Sensas elkötelezett a horgászok igényeinek kielégítése mellett, és a T-REX Carp 34 ebben a vonatkozásban is méltó képviselője ennek a magas színvonalú botcsaládnak. Legyen szó kezdőről vagy tapasztaltabb horgászról, a Sensas T-REX Carp 34 biztosítja a megfelelő eszközt a nagyobb pontyok horgászatához. A Sensas hivatalos oldala
0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVissza a webshopba
    Scroll to Top
     
    Még nem adtál hozzá terméket a listához!