Quantum

Quantum Tour MG PT Baitcaster Multi Orsó

A Quantum Tour MG PT Baitcaster Multi Orsó magas minőségű anyagokból készül, és a Quantum mérnökeinek fejlett technológiáját alkalmazza.

Termékleírás

A Quantum Tour MG PT Baitcaster Multi Orsó magas minőségű anyagokból készül, és a Quantum mérnökeinek fejlett technológiáját alkalmazza. Az orsó könnyű, de rendkívül erős és tartós, ami ideális horgászati ​​körülmények között való használathoz.

Ez az orsó olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a pontos dobást és könnyű kezelhetőséget. A Quantum Tour MG PT Baitcaster Multi Orsó rendelkezik egy precíziós dobórendszerrel, amely lehetővé teszi a hosszú távú és pontos dobást.

Ezenkívül az orsó hatalmas húzóerővel rendelkezik, ami segít a nagyobb méretű halak megtartásában és kifárasztásában. Az orsó különféle halászméretű zsinórokkal kompatibilis, és különböző halászati ​​technikákhoz alkalmazható.

Quantum

Quantum Tour MG PT Baitcaster Multi Orsó

A Quantum Tour MG PT Baitcaster Multi Orsó magas minőségű anyagokból készül, és a Quantum mérnökeinek fejlett technológiáját alkalmazza.

73.490,0 Ft

Elérhető: 1 készleten

Cikkszám: 507111 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg

212g

Zsinór kapacitás monofil

140 m (0,37 mm)

Csapágyak

10

Alapanyag

Alumínium

Termékleírás

A Quantum Tour MG PT Baitcaster Multi Orsó magas minőségű anyagokból készül, és a Quantum mérnökeinek fejlett technológiáját alkalmazza. Az orsó könnyű, de rendkívül erős és tartós, ami ideális horgászati ​​körülmények között való használathoz. Ez az orsó olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a pontos dobást és könnyű kezelhetőséget. A Quantum Tour MG PT Baitcaster Multi Orsó rendelkezik egy precíziós dobórendszerrel, amely lehetővé teszi a hosszú távú és pontos dobást. Ezenkívül az orsó hatalmas húzóerővel rendelkezik, ami segít a nagyobb méretű halak megtartásában és kifárasztásában. Az orsó különféle halászméretű zsinórokkal kompatibilis, és különböző halászati ​​technikákhoz alkalmazható.
0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVissza a webshopba
    Scroll to Top
     
    Még nem adtál hozzá terméket a listához!