Preston

Venta-Lite Slimline Tálca

Termékleírás

A Venta-Lite Slimline Tálca egy rendkívül sokoldalú oldalsó tálca, amely a horgászat során számos különböző módon használható. Az innovatív tervezés lehetővé teszi, hogy a tálca ne csak a hagyományos oldaltálcaként funkcionáljon, hanem második „sarok” tálcaként vagy hátsó tálcaként is alkalmazható legyen. Ez a rugalmasság különösen hasznos lehet a horgászok számára, akik változó körülmények között, vagy különböző típusú horgászatok során keresnek praktikus megoldásokat.

A Venta-Lite Slimline Tálca anyagából adódóan szuperkönnyű, miközben nagy előnye, hogy elősegíti a légáramlást. Ez segít abban, hogy a csalik hosszabb ideig frissen maradjanak, mivel a tálca kiváló hűtést biztosít számukra. Az anyag ezen kívül tartós és ellenálló, így biztosítva van, hogy a tálca hosszú távon is jól teljesít.

Az extra erős Offbox szorítócsukló, amely a termék sarkában található, lehetővé teszi a tálca biztonságos rögzítését bármilyen ládához. A csuklóval a tálca könnyedén felszerelhető a mellékelt 23, 25 és 30 mm-es betétekkel, valamint a 36 mm-es betét nélküli változattal is, így maximális flexibilitást biztosít a horgászok számára. Ezzel a funkcióval a tálca könnyen alkalmazkodik a különböző felszerelési igényekhez és helyzetekhez.

A termék sokoldalúsága különösen előnyös a különféle horgászati körülmények között, legyen szó part menti vagy csónakos horgászatról. A tálca egyszerűsíti a horgászatot azáltal, hogy extra tárolóhelyet biztosít, és lehetővé teszi a horgász eszközeinek rendezett elhelyezését. Ezen túlmenően, a tálca kompakt megoldásként is használható, ha korlátozott hely áll rendelkezésre, vagy minimális csaliigényű horgászatok esetén is ideális. A tálca tervezése és funkcionalitása biztosítja, hogy minden horgász számára praktikus és megbízható eszköz legyen.

Preston

Venta-Lite Slimline Tálca

33.110,0 Ft

Elérhető: 1 készleten

EAN: 5055977460994 Cikkszám: P0110008 Kategória: Címke:

Specifikációk

Termékleírás

A Venta-Lite Slimline Tálca egy rendkívül sokoldalú oldalsó tálca, amely a horgászat során számos különböző módon használható. Az innovatív tervezés lehetővé teszi, hogy a tálca ne csak a hagyományos oldaltálcaként funkcionáljon, hanem második „sarok” tálcaként vagy hátsó tálcaként is alkalmazható legyen. Ez a rugalmasság különösen hasznos lehet a horgászok számára, akik változó körülmények között, vagy különböző típusú horgászatok során keresnek praktikus megoldásokat. A Venta-Lite Slimline Tálca anyagából adódóan szuperkönnyű, miközben nagy előnye, hogy elősegíti a légáramlást. Ez segít abban, hogy a csalik hosszabb ideig frissen maradjanak, mivel a tálca kiváló hűtést biztosít számukra. Az anyag ezen kívül tartós és ellenálló, így biztosítva van, hogy a tálca hosszú távon is jól teljesít. Az extra erős Offbox szorítócsukló, amely a termék sarkában található, lehetővé teszi a tálca biztonságos rögzítését bármilyen ládához. A csuklóval a tálca könnyedén felszerelhető a mellékelt 23, 25 és 30 mm-es betétekkel, valamint a 36 mm-es betét nélküli változattal is, így maximális flexibilitást biztosít a horgászok számára. Ezzel a funkcióval a tálca könnyen alkalmazkodik a különböző felszerelési igényekhez és helyzetekhez. A termék sokoldalúsága különösen előnyös a különféle horgászati körülmények között, legyen szó part menti vagy csónakos horgászatról. A tálca egyszerűsíti a horgászatot azáltal, hogy extra tárolóhelyet biztosít, és lehetővé teszi a horgász eszközeinek rendezett elhelyezését. Ezen túlmenően, a tálca kompakt megoldásként is használható, ha korlátozott hely áll rendelkezésre, vagy minimális csaliigényű horgászatok esetén is ideális. A tálca tervezése és funkcionalitása biztosítja, hogy minden horgász számára praktikus és megbízható eszköz legyen.
0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVissza a webshopba
    Scroll to Top
     
    Még nem adtál hozzá terméket a listához!