Preston

Offbox 36 Venta-Lite Kapucnis Oldalsó Tálca XL

Termékleírás

A Offbox 36 Venta-Lite Kapucnis Oldalsó Tálca XL ideális választás, ha nagy mennyiségű csalit szeretnénk biztonságosan tárolni és védeni az időjárás viszontagságaitól. Ez a tálca elég nagy ahhoz, hogy elegendő helyet biztosítson a csaliknak, miközben a kapucni teljes védelmet nyújt az eső és a nap ellen. Az egyszerű használat érdekében a csuklyát könnyedén fel lehet emelni és rögzíteni az oldalán található kézi csavarokkal, biztosítva, hogy a csali mindig védett és száraz maradjon.

A Offbox 36 Venta-Lite Kapucnis Oldalsó Tálca XL elején található mérőeszköz gyors és hatékony mérést tesz lehetővé, amely számos horgászat típusnál elengedhetetlen. Ez a funkció segít abban, hogy pontosan megmérhessük az előkét vagy a horgászott mélységet, amely hozzájárul a horgászat sikerességéhez.

Az új extra erős csuklók lehetővé teszik, hogy a tálca a legtöbb esetben támasztóláb nélkül is használható legyen. Azonban, ha extrém mennyiségű csalit használunk, javasoljuk az oldalsó támasztókar alkalmazását a stabilitás érdekében.

A termék különösen hasznos változékony időjárási körülmények között, amikor a kapucni lehúzva is kényelmesen horgászhatunk, és egyszerűen felhúzhatjuk, ha esni kezd az eső. Ez segít abban, hogy a csali folyamatosan kiváló állapotban maradjon a horgászat során.

Ez a tálca a horgászok számára, akik nagyobb kapacitású és időjárás-védett oldaltálcát keresnek, tökéletes megoldást nyújt. A praktikus kialakítás és a nagy tárolókapacitás biztosítja, hogy a csalik mindig védve legyenek a környezeti hatásoktól, így hozzájárulva a horgászat hatékonyságához és sikerességéhez.

Preston

Offbox 36 Venta-Lite Kapucnis Oldalsó Tálca XL

64.150,0 Ft

Elérhető: 1 készleten

EAN: 5055977478951 Cikkszám: P0110033 Kategória: Címke:

Specifikációk

Termékleírás

A Offbox 36 Venta-Lite Kapucnis Oldalsó Tálca XL ideális választás, ha nagy mennyiségű csalit szeretnénk biztonságosan tárolni és védeni az időjárás viszontagságaitól. Ez a tálca elég nagy ahhoz, hogy elegendő helyet biztosítson a csaliknak, miközben a kapucni teljes védelmet nyújt az eső és a nap ellen. Az egyszerű használat érdekében a csuklyát könnyedén fel lehet emelni és rögzíteni az oldalán található kézi csavarokkal, biztosítva, hogy a csali mindig védett és száraz maradjon. A Offbox 36 Venta-Lite Kapucnis Oldalsó Tálca XL elején található mérőeszköz gyors és hatékony mérést tesz lehetővé, amely számos horgászat típusnál elengedhetetlen. Ez a funkció segít abban, hogy pontosan megmérhessük az előkét vagy a horgászott mélységet, amely hozzájárul a horgászat sikerességéhez. Az új extra erős csuklók lehetővé teszik, hogy a tálca a legtöbb esetben támasztóláb nélkül is használható legyen. Azonban, ha extrém mennyiségű csalit használunk, javasoljuk az oldalsó támasztókar alkalmazását a stabilitás érdekében. A termék különösen hasznos változékony időjárási körülmények között, amikor a kapucni lehúzva is kényelmesen horgászhatunk, és egyszerűen felhúzhatjuk, ha esni kezd az eső. Ez segít abban, hogy a csali folyamatosan kiváló állapotban maradjon a horgászat során. Ez a tálca a horgászok számára, akik nagyobb kapacitású és időjárás-védett oldaltálcát keresnek, tökéletes megoldást nyújt. A praktikus kialakítás és a nagy tárolókapacitás biztosítja, hogy a csalik mindig védve legyenek a környezeti hatásoktól, így hozzájárulva a horgászat hatékonyságához és sikerességéhez.
0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVissza a webshopba
    Scroll to Top
     
    Még nem adtál hozzá terméket a listához!