Preston

Offbox Kétszintes Oldalsó Tálca – Nagy

Termékleírás

Az Offbox Kétszintes Oldalsó Tálca – Nagy ideális megoldás minden horgász számára, aki nagy tárolóhelyet keres, de nem akar kompromisszumot kötni a szállíthatóság terén. Ez a praktikus és innovatív tálca tökéletes választás, mivel kis méretre összehajtható, miközben bőséges helyet biztosít a horgászat során.

Az Offbox Kétszintes Oldalsó Tálca – Nagy alsó, nagyobb tálcája Ventalite anyagból készült, amely különösen tartós és ellenálló. Ez a rész ideális több csalis doboz elhelyezésére, így a horgászok könnyedén rendszerezhetik a csalikat, anélkül, hogy aggódniuk kellene a helyhiány miatt. Az alsó tálca nagy felületet biztosít, amely megkönnyíti a nagyobb mennyiségű felszerelés kezelhetőségét.

A kisebb, felső tálca tömör alumíniumból készült, ami nemcsak erősséget és tartósságot biztosít, hanem praktikus tárolóhelyet kínál kisebb kiegészítők, csalik és esővédők számára is. Ez az alumínium tálca védelmet nyújt az alsó tálcának, megakadályozva, hogy az eső vagy egyéb külső tényezők kárt tegyenek benne.

A Double Decker oldalsó tálca nagyobb változata két extra erős csuklóval rendelkezik, amelyek biztosítják a stabilitást és a megbízhatóságot. A kétszintes kialakítás lehetővé teszi, hogy rengeteg helyet biztosítson a csalik és egyéb kiegészítők számára, miközben a tálca szállításhoz könnyen összehajtható, és kisebb alapterületet foglal el. Így a Double Decker Oldalsó Tálca – Nagy tökéletes választás, ha praktikus és kompakt megoldást keresünk nagy tárolóhely igényével.

Preston

Offbox Kétszintes Oldalsó Tálca – Nagy

53.800,0 Ft

Elfogyott

EAN: 5055977488615 Cikkszám: P0110060 Kategória: Címke:

Specifikációk

Termékleírás

Az Offbox Kétszintes Oldalsó Tálca - Nagy ideális megoldás minden horgász számára, aki nagy tárolóhelyet keres, de nem akar kompromisszumot kötni a szállíthatóság terén. Ez a praktikus és innovatív tálca tökéletes választás, mivel kis méretre összehajtható, miközben bőséges helyet biztosít a horgászat során. Az Offbox Kétszintes Oldalsó Tálca - Nagy alsó, nagyobb tálcája Ventalite anyagból készült, amely különösen tartós és ellenálló. Ez a rész ideális több csalis doboz elhelyezésére, így a horgászok könnyedén rendszerezhetik a csalikat, anélkül, hogy aggódniuk kellene a helyhiány miatt. Az alsó tálca nagy felületet biztosít, amely megkönnyíti a nagyobb mennyiségű felszerelés kezelhetőségét. A kisebb, felső tálca tömör alumíniumból készült, ami nemcsak erősséget és tartósságot biztosít, hanem praktikus tárolóhelyet kínál kisebb kiegészítők, csalik és esővédők számára is. Ez az alumínium tálca védelmet nyújt az alsó tálcának, megakadályozva, hogy az eső vagy egyéb külső tényezők kárt tegyenek benne. A Double Decker oldalsó tálca nagyobb változata két extra erős csuklóval rendelkezik, amelyek biztosítják a stabilitást és a megbízhatóságot. A kétszintes kialakítás lehetővé teszi, hogy rengeteg helyet biztosítson a csalik és egyéb kiegészítők számára, miközben a tálca szállításhoz könnyen összehajtható, és kisebb alapterületet foglal el. Így a Double Decker Oldalsó Tálca - Nagy tökéletes választás, ha praktikus és kompakt megoldást keresünk nagy tárolóhely igényével.
0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVissza a webshopba
    Scroll to Top
     
    Még nem adtál hozzá terméket a listához!