Preston

Offbox oldalsó asztaltartó kiegészítő kar

Termékleírás

Az Offbox oldalsó asztaltartó kiegészítő kar monumentális sikert aratott minden horgász körében, és hamar kötelező darabbá vált a horgászathoz. Azonban tudtuk, hogy lehetőségek mindig vannak a fejlesztésre, és ennek szellemében az új modell még tovább fokozza a funkcionalitást és a kényelmet.

A legújabb Offbox ajánlat nemcsak az oldalsó tálcák stabil támogatását biztosítja, hanem egy innovatív teleszkópos karral is rendelkezik, amely egy rövid tartókarnak ad otthont. Ez az új dizájn lehetővé teszi, hogy a horgász könnyedén rögzítse a tartozékokat az oldalsó tálca külső oldalára, anélkül, hogy további adapterekre vagy lábakra lenne szüksége. Ez különösen hasznos, ha stégen horgászunk, ahol a kompakt és hatékony megoldások előnyösebbek.

A teleszkópos kar állítható, így lehetővé teszi a testreszabást a különböző igényekhez és lábátmérőkhöz. Az eszköz dupla csuklós rögzítési pontokkal van felszerelve, amelyek extra stabilitást és megbízhatóságot nyújtanak a használat során. A kar nemcsak a kisebb, hanem a legnagyobb oldalsó tálcák megtámasztására is képes, így széleskörű alkalmazást biztosít.

A termék tartalmazza az Offbox oldalsó asztaltartó kiegészítő kar támasztó csuklókhoz szükséges betéteket, amelyek egyszerűsíthetik a telepítést a bottartóra. Emellett a bottartó csuklója kompatibilis az OFFBOX csaliernyőkkel is, biztosítva a tökéletes integrációt és a zökkenőmentes működést.

A csomag a következő méretű rögzítő elemeket tartalmaz: 2 x 30 mm-es kerek, 2 x 23 mm-es szögletes, 2 x 25 mm-es kerek és 1 x 23 mm-es kerek. Ezek az elemek biztosítják a szükséges sokoldalúságot és alkalmazhatóságot, így minden horgász megtalálhatja a megfelelő megoldást a felszerelése stabil és biztonságos rögzítésére.

Preston

Offbox oldalsó asztaltartó kiegészítő kar

21.520,0 Ft

Elérhető: 2 készleten

EAN: 5056317723410 Cikkszám: P0110096 Kategória: Címke:

Specifikációk

Termékleírás

Az Offbox oldalsó asztaltartó kiegészítő kar monumentális sikert aratott minden horgász körében, és hamar kötelező darabbá vált a horgászathoz. Azonban tudtuk, hogy lehetőségek mindig vannak a fejlesztésre, és ennek szellemében az új modell még tovább fokozza a funkcionalitást és a kényelmet. A legújabb Offbox ajánlat nemcsak az oldalsó tálcák stabil támogatását biztosítja, hanem egy innovatív teleszkópos karral is rendelkezik, amely egy rövid tartókarnak ad otthont. Ez az új dizájn lehetővé teszi, hogy a horgász könnyedén rögzítse a tartozékokat az oldalsó tálca külső oldalára, anélkül, hogy további adapterekre vagy lábakra lenne szüksége. Ez különösen hasznos, ha stégen horgászunk, ahol a kompakt és hatékony megoldások előnyösebbek. A teleszkópos kar állítható, így lehetővé teszi a testreszabást a különböző igényekhez és lábátmérőkhöz. Az eszköz dupla csuklós rögzítési pontokkal van felszerelve, amelyek extra stabilitást és megbízhatóságot nyújtanak a használat során. A kar nemcsak a kisebb, hanem a legnagyobb oldalsó tálcák megtámasztására is képes, így széleskörű alkalmazást biztosít. A termék tartalmazza az Offbox oldalsó asztaltartó kiegészítő kar támasztó csuklókhoz szükséges betéteket, amelyek egyszerűsíthetik a telepítést a bottartóra. Emellett a bottartó csuklója kompatibilis az OFFBOX csaliernyőkkel is, biztosítva a tökéletes integrációt és a zökkenőmentes működést. A csomag a következő méretű rögzítő elemeket tartalmaz: 2 x 30 mm-es kerek, 2 x 23 mm-es szögletes, 2 x 25 mm-es kerek és 1 x 23 mm-es kerek. Ezek az elemek biztosítják a szükséges sokoldalúságot és alkalmazhatóságot, így minden horgász megtalálhatja a megfelelő megoldást a felszerelése stabil és biztonságos rögzítésére.
0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVissza a webshopba
    Scroll to Top
     
    Még nem adtál hozzá terméket a listához!