Preston

Preston Absolute 36 Feeder szék

Termékleírás

A Preston Absolute 36 Feeder szék kiváló választás azok számára, akik a feeder horgászat során maximális stabilitást és kényelmet keresnek. Ez a szék rendkívül stabil, köszönhetően a négy darab 36 mm-es lábnak, amelyek masszív alapot biztosítanak a legváltozatosabb terepviszonyok között is. Ezen felül további két 36 mm-es bottartóval is fel van szerelve, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen Offbox tartozékot felszerelj hozzá, beleértve a dupla csuklós oldalsó tálcákat is, így a felszerelésed teljes mértékben testre szabható és bővíthető.

A Preston Absolute 36 Feeder szék kialakítása ideális azoknak a horgászoknak, akik előnyben részesítik a stabil, hosszú bottartókat. A szék nemcsak a stabilitásáról híres, hanem rendkívül kényelmes ülőfelülettel is rendelkezik, ami különösen fontos a hosszabb horgászatok során. Az ergonomikusan kialakított ülőfelület biztosítja, hogy akár órákon keresztül is kényelmesen tudsz horgászni, miközben a szék tökéletes tartást nyújt.

A szék további előnye, hogy rendkívül praktikus és könnyen szállítható. Az összecsukható háttámla és a leszerelhető lábak lehetővé teszik, hogy a szék kis helyre elcsomagolható legyen, ami különösen hasznos, ha nagyobb távolságokra kell elvinni a felszerelést. A mellékelt hevederek segítségével a leszerelt lábakat egyszerűen a szék hátulján tárolhatod, így mindig kéznél vannak, de nem foglalnak külön helyet.

A termék tehát nemcsak rendkívül kényelmes és stabil, hanem praktikusan hordozható is, így tökéletes választás mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok számára.

Preston

Preston Absolute 36 Feeder szék

121.950,0 Ft

Elfogyott

EAN: 5056317702446 Cikkszám: P0120021 Kategória: Címke:

Specifikációk

Termékleírás

A Preston Absolute 36 Feeder szék kiváló választás azok számára, akik a feeder horgászat során maximális stabilitást és kényelmet keresnek. Ez a szék rendkívül stabil, köszönhetően a négy darab 36 mm-es lábnak, amelyek masszív alapot biztosítanak a legváltozatosabb terepviszonyok között is. Ezen felül további két 36 mm-es bottartóval is fel van szerelve, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen Offbox tartozékot felszerelj hozzá, beleértve a dupla csuklós oldalsó tálcákat is, így a felszerelésed teljes mértékben testre szabható és bővíthető. A Preston Absolute 36 Feeder szék kialakítása ideális azoknak a horgászoknak, akik előnyben részesítik a stabil, hosszú bottartókat. A szék nemcsak a stabilitásáról híres, hanem rendkívül kényelmes ülőfelülettel is rendelkezik, ami különösen fontos a hosszabb horgászatok során. Az ergonomikusan kialakított ülőfelület biztosítja, hogy akár órákon keresztül is kényelmesen tudsz horgászni, miközben a szék tökéletes tartást nyújt. A szék további előnye, hogy rendkívül praktikus és könnyen szállítható. Az összecsukható háttámla és a leszerelhető lábak lehetővé teszik, hogy a szék kis helyre elcsomagolható legyen, ami különösen hasznos, ha nagyobb távolságokra kell elvinni a felszerelést. A mellékelt hevederek segítségével a leszerelt lábakat egyszerűen a szék hátulján tárolhatod, így mindig kéznél vannak, de nem foglalnak külön helyet. A termék tehát nemcsak rendkívül kényelmes és stabil, hanem praktikusan hordozható is, így tökéletes választás mind a kezdő, mind a tapasztalt horgászok számára.
0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVissza a webshopba
    Scroll to Top
     
    Még nem adtál hozzá terméket a listához!