Preston

Preston Rod Safe – Precíziós

Termékleírás

A Preston Rod Safe – Precíziós horgászkellék kifejezetten a természetes stílusú horgászathoz készült, és ideális választás olyan helyzetekben, amikor a feeder botot kissé feszesen kell tartani, vagy éppen ellenkezőleg, nagyon érzékenyre kell állítani a botspiccet. Ez különösen akkor fontos, ha fonott főzsinórt használunk, amely rendkívül érzékeny a kapásokra. A Rod Safe precíziós kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgász a legapróbb rezdüléseket is pontosan érzékelje, miközben a bot stabilan a helyén marad.

Ez a termék segít abban, hogy a bot erőteljes kapásoknál is biztonságosan rögzítve maradjon, és ne mozduljon el hirtelen, amikor egy hal agresszíven kapja be a csalit. A Preston Rod Safe – Precíziós tartó nem csak a bot védelmét biztosítja, hanem a horgászat során maximális kényelmet is nyújt, hiszen a horgász teljes mértékben az apróbb kapásokra koncentrálhat anélkül, hogy a bot elmozdulása miatt aggódnia kellene.

A Rod Safe rendszer rugalmassága lehetővé teszi a horgász számára, hogy könnyen állítsa be a bot megfelelő pozícióját a körülményeknek megfelelően. Ha finomabb horgászatra van szükség, mint például kisebb halak esetében, a botspicc könnyen beállítható úgy, hogy érzékenyebben reagáljon. Ha viszont nagyobb halakat akarunk fogni, és erősebb kapásokra számítunk, a Rod Safe segít abban, hogy a bot stabil maradjon még nagyobb erőhatások mellett is.

Ez a precíziós botrögzítő kiváló választás mindazok számára, akik fonott zsinórt használnak, vagy egyszerűen csak maximális irányítást szeretnének gyakorolni a botjuk felett a horgászat során.

Preston

Preston Rod Safe – Precíziós

7.570,0 Ft

Elérhető: 5 készleten

EAN: 5055977499291 Cikkszám: P0110071 Kategóriák: , Címke:

Specifikációk

Termékleírás

A Preston Rod Safe - Precíziós horgászkellék kifejezetten a természetes stílusú horgászathoz készült, és ideális választás olyan helyzetekben, amikor a feeder botot kissé feszesen kell tartani, vagy éppen ellenkezőleg, nagyon érzékenyre kell állítani a botspiccet. Ez különösen akkor fontos, ha fonott főzsinórt használunk, amely rendkívül érzékeny a kapásokra. A Rod Safe precíziós kialakítása lehetővé teszi, hogy a horgász a legapróbb rezdüléseket is pontosan érzékelje, miközben a bot stabilan a helyén marad. Ez a termék segít abban, hogy a bot erőteljes kapásoknál is biztonságosan rögzítve maradjon, és ne mozduljon el hirtelen, amikor egy hal agresszíven kapja be a csalit. A Preston Rod Safe - Precíziós tartó nem csak a bot védelmét biztosítja, hanem a horgászat során maximális kényelmet is nyújt, hiszen a horgász teljes mértékben az apróbb kapásokra koncentrálhat anélkül, hogy a bot elmozdulása miatt aggódnia kellene. A Rod Safe rendszer rugalmassága lehetővé teszi a horgász számára, hogy könnyen állítsa be a bot megfelelő pozícióját a körülményeknek megfelelően. Ha finomabb horgászatra van szükség, mint például kisebb halak esetében, a botspicc könnyen beállítható úgy, hogy érzékenyebben reagáljon. Ha viszont nagyobb halakat akarunk fogni, és erősebb kapásokra számítunk, a Rod Safe segít abban, hogy a bot stabil maradjon még nagyobb erőhatások mellett is. Ez a precíziós botrögzítő kiváló választás mindazok számára, akik fonott zsinórt használnak, vagy egyszerűen csak maximális irányítást szeretnének gyakorolni a botjuk felett a horgászat során.
0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVissza a webshopba
    Scroll to Top
     
    Még nem adtál hozzá terméket a listához!