Preston

Offbox hosszabbító csali Brolly kar

Termékleírás

Az Offbox hosszabbító csali Brolly kar ideális megoldás azok számára, akik szeretnék a Bait Brolly csalizóernyőt a legmegfelelőbb pozícióba helyezni horgászat közben. Ennek a hosszabbító karnak a használata rendkívül egyszerű, hiszen csak a csukló részt kell rögzíteni a horgászláda lábához, közvetlenül az oldalsó tálca alatt. Ezzel biztosítható, hogy a Bait Brolly pontosan ott legyen, ahol szükség van rá, védve a csalikat az időjárás viszontagságaitól, például az erős naptól vagy esőtől.

A Offbox hosszabbító csali Brolly kar segítségével a kart könnyen beállíthatjuk a kívánt hosszúságra, így személyre szabhatjuk a csalizóernyő pozícióját, hogy a lehető legjobban megfeleljen az adott körülményeknek. Ez a praktikus kiegészítő szuper erős kivitelben készült, így garantáltan hosszú élettartammal rendelkezik, és megbízhatóan tartja a helyén a Bait Brolly-t. Ezzel a termékkel könnyedén elérhetővé válik a csalizás területének teljes védelme, akár eső, akár tűző nap esetén.

Ez a hosszabbító kar kompatibilis az Offbox Bait Brollyval, ami különösen előnyös, ha már rendelkezel ezzel a felszereléssel. A horgászfelszerelés részeként ez a kar nemcsak praktikus és könnyen használható, de rendkívül stabil is, így nem kell aggódnod a csalizóernyő elmozdulása miatt, még erős szélben sem. A horgászat során ez a kiegészítő segít, hogy a csalizás folyamata még gördülékenyebb legyen, és maximális koncentrációval folytathasd a horgászatot.

Preston

Offbox hosszabbító csali Brolly kar

12.620,0 Ft

Elérhető: 3 készleten

EAN: 5056317700459 Cikkszám: P0110072 Kategóriák: , Címke:

Specifikációk

Termékleírás

Az Offbox hosszabbító csali Brolly kar ideális megoldás azok számára, akik szeretnék a Bait Brolly csalizóernyőt a legmegfelelőbb pozícióba helyezni horgászat közben. Ennek a hosszabbító karnak a használata rendkívül egyszerű, hiszen csak a csukló részt kell rögzíteni a horgászláda lábához, közvetlenül az oldalsó tálca alatt. Ezzel biztosítható, hogy a Bait Brolly pontosan ott legyen, ahol szükség van rá, védve a csalikat az időjárás viszontagságaitól, például az erős naptól vagy esőtől. A Offbox hosszabbító csali Brolly kar segítségével a kart könnyen beállíthatjuk a kívánt hosszúságra, így személyre szabhatjuk a csalizóernyő pozícióját, hogy a lehető legjobban megfeleljen az adott körülményeknek. Ez a praktikus kiegészítő szuper erős kivitelben készült, így garantáltan hosszú élettartammal rendelkezik, és megbízhatóan tartja a helyén a Bait Brolly-t. Ezzel a termékkel könnyedén elérhetővé válik a csalizás területének teljes védelme, akár eső, akár tűző nap esetén. Ez a hosszabbító kar kompatibilis az Offbox Bait Brollyval, ami különösen előnyös, ha már rendelkezel ezzel a felszereléssel. A horgászfelszerelés részeként ez a kar nemcsak praktikus és könnyen használható, de rendkívül stabil is, így nem kell aggódnod a csalizóernyő elmozdulása miatt, még erős szélben sem. A horgászat során ez a kiegészítő segít, hogy a csalizás folyamata még gördülékenyebb legyen, és maximális koncentrációval folytathasd a horgászatot.
0
    0
    Kosár
    Üres a kosaradVissza a webshopba
    Scroll to Top
     
    Még nem adtál hozzá terméket a listához!