A Blackthorne Comfort High az egyik legjobb horgász szék – szerintünk

Imádjuk azokat a termékeket, amelyeken érződik, hogy tervezői igazi gyakorló horgászok, akik nap mint nap tapossák a sarat a vízparton, cipelik a cuccaikat, és törekednek arra, hogy ezt minél kényelmesebben és eredményesebben tegyék. Az eredményes horgászat alapja a ritmusosság, ez pedig gyorsaságot is kíván, pörgősen pedig csak úgy horgászhatunk, ha minden a kezünk ügyében van.  A Cresta Blackthorne Comfort Chair High egy olyan horgásszék, ami lehetővé teszi a stabil ülőpozíciót,  és azt is, hogy a versenyládákhoz hasonlóan spéci kiegészítőkkel szereljük fel, mint például egy csalizó tálca, egy kézmosó tál, vagy épp egy feeder bottartó. 

Lehet kopott diszperzites vödrön ülve is horgászni, sőt, sok halat fogni is onnan, de vitathatatlanul kényelemesebb, ha egy jó horgásszékben elhelyezkedve tesszük ezt. Sokféle kapható a piacon, de olyan, ami kompromisszumok nélkül sokféle helyzetben használható, már kevesebb. A CRESTA Blackthorne Comfort Chair High-t azért szeretjük, mert pillesúlyú, könnyen szállítható, ezért praktikus és féltucatnyi kiegészítővel látható el, ami megkönnyíti és végsősoron eredményesebbé teszi a horgászatunkat.

A Blackthorne Comfort Chair nevében a High arra a magasságra utal, ami tényleg kiemeli ezt a széket a többi közül. Kialakításának köszönhetően a horgász egyenes derékkal, lábaival a földön támaszkodva tud benne elhelyezkedni. A magasított háttámla növeli a kényelemérzetünket. Sok horgásszék van, ami inkább már fotel, de mi azt valljuk, hogy ha az ember horgászni megy, akkor azért ne ott aludjon, hanem fogjon minél több halat és erre kiváló alap ez a szék. 

Az egyik legnagyobb előnye az a könnyű szállíthatóság! Kompakt kialakításának és a kényelmes, állítható pántnak köszönhetően a vállunkra, majd a hónunk alá csaphatjuk és már mászhatjuk is vele a meredek partoldalt, vagy állíthatjuk fel egy szépen rendezett tó partján.

A hosszú, 25-ös méretű lábaknak pontosan kialakított hely van a szállításhoz, ami tényleg óriási előny a piacon kapható olyan modellekhez képest, amelyeknél egy zsákba ömlesztve cipeljük magunkkal a később “összelegózni” kívánt széket, pontosabban annak alkatrészeit.

A Blackthorne Comfort Chair High esetében nem kell legózni, csak szépen a helyére illeszteni a lábakat, felnyitni az ülőfelületet és rögzíteni a csavarokat. Az első beállításkor még érhetnek minket meglepetések , de a második pecán már minden rutinszerűen működik majd. 

A vízparton a székek szempontjából az egyik legfontoabb kérdés, hogy vízszintesen ülünk-e, illetve stabilan tudjuk-e rögzíteni a lábakat.  A Blackthorne Comfort Chair High esetében mindkét válaszunk IGEN! Hatalmas segítség a székbe épített vízimérték, amivel gyorsan és pontosan beállíthatjuk a vízszintet, így nem kell a szemünkre hagyatkoznunk, ami sok esetben csalhat. Az ízlésesen és masszívan kialakított szorítókkal pedig egy pillanat csak a lábak stabil rögzítése.

Az első lábakra a 25-ös méretű versenyláda kiegészítőkból bármit tudunk rögzíteni, csalitálcát, feeder kart, de hátul is van hasonló lehetőségünk, ide leginkább egy ernyőtartó lehet nagy segítségünkre, ami esőben és tűző napon is biztosítja a kényelmes peca komfortját.

A Blackthorne Comfort Chair High lábai flexibilis sártalpat kaptak, amelyek a még ingoványos és egyenetlen talajon, akár kövezésen is masszív, stabil pozíciót biztosítanak. A markáns design elemek pedig nagyon menő külsejűvé teszik az egész terméket. 

Mi tiszta szívből ajánljuk azoknak a pecásoknak, akik már egy vagyon költöttek mindenféle ülőkére, horgász székre, de még nem találták meg az igazit, de azoknak is, akik csak most kezdtek el keresgélni az stabil és kompakt ülőkék világában. Szerintünk nem érdemes tovább kutatni, a Blackthorne Comfort Chair High lesz a megfelelő választás!

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!