A halak tuti, hogy Sensas etetőanyagot vennének

Már ha tudnának, és nem a horgász gondoskodna arról, hogy finomat falatozzanak. De komolyra fordítva a szót, ha biztosra akarsz menni etetőanyag dolgában, akkor javasoljuk, hogy a Sensas termékei között válogass. A megfelelő keverék összegyúrásához pedig receptekkel és videókkal is segít a gyártó, mutatjuk is, hogy hogyan.

Hogyan válassz etetőanyagot?

Több szempontot érdemes figyelembe venni, azontúl, hogy elhatározod, hogy milyen halfajtát szeretnél lépre csalni. A nagyobb halak számára a durvább szemcséjű etetőanyag a kecsegtetőbb és tavasszal illetve a nyári időszakban is nyugodtan bevetheted a melegebb vizekben. Ha áramló illetve mély víz mellé készülsz letelepedni, akkor fontos, hogy ragadósabb anyagot válassz, és így a nagyobb halak is könnyebben horogra akadnak. Tiszta és hideg vízben való bevetéshez mindenképp a sötétebb árnyalatú termékek valamelyikét javasoljuk. Az íz is legalább annyira fontos, mint az állag vagy a szín. A méretesebb halak jobban kedvelik az édesebb zamatokat, és amelyek inkább meleg vízhez alkalmasak. A sós ízek inkább a hideg, vagy a nagyon meleg vizekben való halfogás során válnak be. Ami pedig az aromákat illeti, a nagy halak jobban kedvelik a gyümölcsös, a mogyorós, az édes kekszet vagy húst tartalmazó etetőanyagokat, a kisebbek pedig szívesen kapnak rá a hideg vízbe dobott magokkal, kenderrel, esetleg csokoládéval felturbózott finomságokra.

Lássuk egy kicsit fajtánként is az ajánlott változatokat

A 00971-es cikkszámmal ellátott 3000 Bremes etetőanyaggal elsősorban a dévéreket célozhatjuk meg. etetőanyag. Édes, kekszes aromájú etetőanyagról van szó, mely közepesen szemcsés és ragadós. Élénk sárga színét legjobban tavasszal és nyáron veszik észre legkönnyebben a leendő zsákmányok. A keverék fluo morzsákat is tartalmaz.
Lágyabb, kevésbé tapadós keverékek kialakításához ajánlott elsősorban, mondjuk egy kevés őrölt kendermaggal felturbózva, de önállóan is alkalmazható.

Amennyiben pontyra utazol, akkor a 3000 Carpes Extra Grosse etetőanyagokat ajánljuk a figyelmedbe. Szemcséit tekintve igencsak extra darabos anyaggal lesz dolgod, mely összetevőinek köszönhetően szépen elterül a víz fenekén és nélkülöz minden olyan egyéb úszó, ködösítő szemcsét, mely felkeltené az apróhalak figyelmét.

Édes íze, bézs árnyalatú színe, mogyoró illetve kukorica aromája remekül vonzza a pontyok seregét. Leginkább a tavaszi és a nyári időszakban javasoljuk bevetni.

A Sensas 3000 Gros Gardons etetőanyaga elsősorban a nagyobb halak kedvence lehet, kiváltképp a nagy bodorkáké – vagy más néven koncéroké -, de a dévérek is szívesen kaphatnak rá. Nem is csoda, hiszen a viszonylag ragadós és közepes szemcséjű anyag édes, csokoládé illetve kender aromájával, feltűnő barna színével könnyedén felkelti az említett halak érdeklődését, akár az év bármely szakaszában.  

Végül pedig a szintén dévérekre utazóknak ajánlunk egy remek keveréket, a 3000 Brune Bremes-t, mely igazán finom szemcséjű anyag, mely édes zamatával, csokoládé aromájával és barna színével valóban a közkedvelt édességre emlékeztet.

Enyhén ragadós etetőanyag, mely egész évben nagy sikerrel bevethető.

A gyártó pedig nem bízta a véletlenre, és a termékeit remek receptek formájában is eléd tárja. Nincs más dolgod, csak olvasd el a receptet, szkenneld be QR-kódot, és máris nézheted a keverési útmutató alapján készült videót!

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!