Apró cikkek, nagy figyelem és gondos elrendezés

Egy tudatosan felépített és gyarapított horgászfelszerelés érték, és ma már nem csak egy bot, egy orsó képvisel komoly anyagi értéket, de azok az aprócikkek is, amelyek nélkül szinte lehetetlen a peca. Egy komoly pontyhorgásznál lehetetlen, hogy csak egy doboz horog legyen, milliónyi apróság segíti a peca sikerét, és amely kellékeket hosszú évek sora alatt gyűjtötte össze. Kedvenc fűzőtű, fonott zsinórt is elvágó olló, speciális ólmok, vagy épp kapcsok, melyeket helyesen rendszerezve, szépen tárolva tudunk sokáig megőrizni és használni – ezek mind-mind kincset érnek egy horgász kelléktárában. Erre az említett rendszerezésre nyújt kiváló megoldást a Strategy Grade Tackle Bag, ami kompakt, masszív és lehetővé teszi, hogy apróságainkat átláthatóan, biztonságban tároljuk.

A Strategy Grade Tackle Bag egy szuper kényelmes és kompakt táska a felszerelésekhez, kisebb-nagyobb kiegészítőkhöz. A szinte vízhatlan cipzárt felnyitva egy középső kis rendszerező oldal látványa tárul elénk, amely egyszerre le is fedi az alatta lévő nagyobb tárolókat. Ez a 24 darab kis zseb pont akkora méretben készült, mint a legtöbb gyártó aprócikkes tasakja, melyeket rendszerezve ezután itt tárolhatunk. Forgók, horgok, kapcsok, előkezsinórok és más piciny kellékek tömkelege fér el ebben az egyetlen zsebes tárolóban.

Amint felhajtjuk ezt a spéci térelválasztót, újabb, mélyebb tárolórekeszek tűnnek elő. Tetszés szerint használhatjuk ki ezeket, akár előkezsinórok, ólmok, vagy bármilyen más kiegészítők tárolására.

Minden pontyhorgász számára nélkülözhetetlen.lehet ez a praktikus tároló, melynek jellemzői:

+ Extra kétoldalas rendszerező
+ Nagy teherbírású, kiváló cipzárak
+ Víz és szennyeződés taszító PVC belső bélés
+ Moduláris kialakítás kombinálva különféle minőségi fakkokkal
+ Magas minőségű kivitelezés és megjelenés, terepmintázattal

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!