Browning Sphere CFT orsó – a kis zseni

Be kell vallanom, hogy bár általában vigyázok a felszereléseimre, és valamennyi versenyt vagy edzést követően mindent alaposan megtisztítok, mégis ezen az orsón igencsak neglátszik, mennyire szeretem használni.” John Pantrey, BROWNING teszthorgászának gondolatait olvashatod az alábbiakban a SPHERE CFT orsókról.

A botok és különösen az orsók kapják a legnagyobb kiképzést a használat során és ehhez mérten kellően robusztusnak és megbízhatónak kell lenniük. Az új CFT orsók pedig úgy tűnik, hogy sok-sok használat után is bizonyítottak és minden tekintetben tökéletesen illeszkednek az én horgászstílusomhoz.

Ezeknek az orsóknak először a súlya az, ami azonnal feltűnik, és ez annak köszönhető, hogy lehetőség szerint a legjobb, kiváló minőségű kompozit anyagokat használtuk fel, valamint azoknak a tervezéskor megálmodott apró kis lyukaknak is, melyek által csökkenthettük a felhasznált anyag mennyiségét, miközben az a stabilitásából semmit se veszített. A CFT orsó tökéletesen hozza a SPHERE széria kivételes minőségét és megjelenése, jellegzetes “Sphere” színe gyorsan beazonosíthatóvá teszi. A zsinórképe, mint egy álom a precíz zsinórfektetésnek köszönhetően, amely a CNC megmunkálású alkatrészeknek köszönhető. Az orsó kompakt, minden fontos alkatrésze könnyen elérhető, kezelhető, még a rövidebb újakkal rendelkező horgászoknak is, ami azt jelenti, hogy az orsó fékje is zseniálisan kézre áll. Fárasztás során a nagyméretű fékerőszabályzó gomb, az orsó dobján precíz beállítást tesz lehetővé.

Az egyéb jellemzők közé tartozik a két “zsinórbarát” zsinórklipsz, amelyek közül az egyik egyedülálló módon puha gumiból készült, így az biztosan nem sérti fel a beakasztott főzsinórt. Ez az orsó el van látva az igazi csúcstechnológia legfontosabb funkcióival, és emellett a rendelkezésre álló legmodernebb anyagok felhasználásával készült, amelyek miatt nem csak a maximális elégedettséget biztosítják, hanem évekig szolgálják majd gazdáját.

Tapasztalom, hogy ez az orsó már most óriási sikert aratott, nemcsak az intenzíven telepített tavakban pontyozók körében,  hanem azon horgászok között is, akik szeretnek más módszerekkel, mondjuk folyókon horgászni.

John Pantrey
BROWNING TEAM

Kimagasló termékelőnyök, melyek igazán értékessé teszik a CFT orsót:

 • TÖKÉLETES ZSINÓRKÉP
 •  A TRENDEKHEZ IGAZODÓ FÉKGOMB
 •  KÜLÖNLEGES GUMI KLIPSZ

3500 és 4500-as méretben is kapható!

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!