CRESTA ADVANTOR XT-S – különleges orsó hétköznapi helyzetekhez

A CRESTA pontosan tudja, hogy mi kell a horgászoknak! A holland cég leginkább a finomszerelékes vonalat képviselő pecások igényei szerint fejleszt termékeket. Ilyen az Advantor család, melynek három képviselője közül most az Advantor XT-S-t mutatjuk be.

Ez az orsó a tökéletes választás azoknak, akik a kisebb méretű feederkosarak után gyakran akasztanak nagyobbat is a végszerelékükre, vagy a rövidebb távok mellett olykor megsuhintják a nagyobb távolságokat is. Az ADVANTOR XT-S három méretben is elérhető, de közülük az 5500 és a 6500-as modellek azok, amelyek minden feeder horgász számára megfelelő választásnak bizonyulhatnak, legyen szó a klassszikus hosszúelőkés, vagy épp a nagy távolságokba történő method horgászatokról.

Az Advantor XT-S orsók minden lényeges alkatrésze kifejezetten a feeder horgászathoz lett igazítva!

Ideális a hosszú, erőteljes dobásokhoz. A robusztus hajtómű és a masszív főtengely tartós csapágyakkal ellátott alumínium testben található, amely a feeder horgászat kívánalmainak tökéletesen megfelel. A zsinórvezető görgő csapágya kiváló vezetést tesz lehetővé, monofil és fonott zsinórok esetében is. Az orsó hajtókarján található fogantyú puha tapintású. A sorozat minden modellje egyedileg meghatározott hosszúságú hajtókarral felszerelt, így biztosítva a tökéletes párosítást minden mérethez. Ezek a hajtókarok természetesen. behajthatók a biztonságos és kompakt szállítás és tárolás érdekében.

KÉT ZSINÓRKLIPSZ

A CNC megmunkálású dobra két nagyobb méretű zisnórklipszet szereltek, melyek puha betéttel rendelkeznek, hogy megakadályozzák a zsinór sérülését. 

ERGONOMIKUS HAJTÓKAR

A hajtókar gombja egy puha érintőgombbal rendelkezik, amely hátrafelé fordítva az orsó testéhez hajtható a praktikusabb szállítás érdekében.

A fékrendszer finoman állítható és egy visszaforgásgátló kapcsolóval párosul. A CNC-vel megmunkált orsódob 2 db nagyméretű zsinórklipsszel van felszerelve. Mindegyik klipsz puha betéttel van ellátva a zsinór sérülésének megelőzése érdekében. Ezeknek a a klipszeknek a használatával precíz és pontos dobások érhetőek el. A dobok speciálisan megtervezett mélységével a tervezők jelentős súlyt takarítottak meg. Minden Advantor XT-S-hez jár egy tartalék dob is, ami manapság szinte kuriózum.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!