Csak a legjobbal elégszel meg? A Browning Sphere Dupla Bottáska pont ilyen!

A Browning cég Sphere márkaneve prémium minőségű, innovatív megjelenésű termékeket sorakoztat fel a horgászok elé, akiknek csak a “legjobb” az épp megfelelő. A Sphere táskacsalád tagjai nagyon magas minőségű, speciális PVC-ből készült darabok, tetszetős “Carbo-Effekt” felülettel. Ez a “szénszálas” hatás nagyon megnyerő kinézetű, hosszú élettartamú, maga a táska kialakítása pedig nagyon praktikus.

A Sphere poggyászcsalád rendkívül strapabíró, tapasztalt versenyhorgászok javaslatai alapján lett kialakítva. A Browning vezető horgászai és fejlesztői tehát pontosan tudják, hogy mi kell ahhoz, hogy egy bottartó táskáról elmondhassuk: ez a megfelelő választás.

Tudjuk szállítás közben is biztonságban értékes felszerelésünket!

Ez az egyik legfontosabb szempont és a Sphere Dupla Bottáska pont ilyen: párnázott, ugyanakkor merev oldalfala van, ami védi a botokat a kisebb-nagyobb ütésektől. A varrások, illesztések, pontosak és erősek!

Táskát sokféleképp lehet gyártani, de jót igen nehéz. A Browningnál megoldották ezt és ez a merevfalú botzsák minden kacifántos ízlést kiszolgál, és olyan kívánalmakat is teljesít, mint hogy ne legyen nehéz, ormótlan, és szállításkor idomuljon a horgász testéhez.

Azzal együtt, hogy a gyártó nem spórolta ki belőle az anyagot, könnyű a táska, az állítható vállpántnak köszönhetően pedig kényelmesen viselhető akár kerékpáron ülve is. A táska alján egy kemény műanyag burkolat található, ami megvédi az anyagot a karcolásoktól.

Ebben a bottáskában egyszerre két, már felszerelt állapotban lévő, orsót is tartalmazó bot szállítására nyílik lehetőségünk. A táska vízálló, és az esetleges szennyeződéseket egy nedves ruhával könnyen eltávolíthatjuk róla

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!