Csónakos harcsázásra készülsz? Tedd próbára a BLACK CAT Passion Boat botot!

“Mindig is rajongtam az üvegbotokért, azok elpusztíthatatlanok voltak, de a fárasztás velük örökké emlékezetes a mai napig. Nos ugyan ez a helyzet a Black Cat Passion Boat bottal, de ennek már köze sincs a régi felszerelésekhez.”

A régi üvegből készült Waller botok szinte teljesen eltűntek a piacról. Szerintünk ez nagy kár, mert egyetlen anyag sem olyan robusztus és rugalmas, mint az üvegszál. Emiatt egy komplett botsorozatot is beiktattunk programunkba. A Black Cat Passion széria minden olyan modellt tartalmaz, amelyre a modern csónakos harcsahorgászat során szükségünk lehet.

A 240 cm hosszú Black Passion Boat tökéletes a csónakból történő harcsázáshoz, de a modern, parti pecához is alkalmas. A matt fekete alapanyaga, parabolikus akciójával szinte elpusztíthatatlan. Személyében a kezdő harcsahorgászok is egy olyan botot kapnak, amely tolerálja az első kisebb, nagyobb bakikat.

A szilárd Duplon nyél, a Dublon végsapka, a SIC gyűrű és a robusztus csavaros orsótartó teszi ezt a botot megbízható társunkká.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!