Etetni kell, ennyi az egész – mondjuk Strategy etetőkanalakkal!

Hasznos kiegészítő, mi több, alapfelszerelés manapság a bojlis horgászok számára az etetőkanál. A STRATEGY kínálatában többféle is megtalálható, amelyek amellett, hogy praktikusak, kiváló minőségűek. Ismerjük meg most ezeket!

Egy Strategy etetőkanál hatékony és tiszta megoldás a különböző szemes etetőanyagok, bojlik és magvak keveréséhez. Aromázás közben, vagy erjesztett magvak elegyítéséhez illetve az etetéshez szinte nélkülözhetetlen a használata.

STRATEGY SPOON TERMÉKELŐNYÖK

Többféle helyzettel szembesülhetnek a bojlis horgászok akkor, amikor az etetéshez használt magvakat kevernek. Hogy miért? Mert mindenki másképpen csinálja! Pont ezért kellett a fejlesztőknek sokféle megoldásra alkalmas eszközöket fejleszteni. Ezúttal egy olyan egyszerű kialakítású termékről lesz szó, melyről elmondhatjuk, hogy olyan gyakorlott pecások álmodták és tervezték meg, akik pontosan tudják, milyen körülmények között és hogyan működik a nagyponty horgászat. 

1. A STRATEGY BAIT SPOON WIDE FILTER lyukacsos kialakítása jó megoldás lehet, ha a magvak levét a lehető legegyszerűbben szeretnénk lecsepegtetni. Amennyiben gyakrabban használjuk fel, mintegy aromaként a keverék levét, érdemes a hagyományosabb kialakítású STRATEGY BAIT SPOON WIDE SOLID kanalat választani.

2. A STRATEGY etetőkanalai között olyan modell is szerepel, amelynek a szárhossza a teleszkópos kialakításnak köszönhetően változtatható, emellett EVA markolatának köszönhetően stabilan tartható.

3. A kanál a menetes szárakhoz hasonló metódussal akár el is távolítható a szárról, így kisebb helyen is elfér, könyebben szállítható, de akár egy száknyélhez is csatlakoztatható, hogy a partmenti helyeken pontosan és könnyen kanalazhassuk az etetésre szánt csalogatóanyagot.

Többféle típus és méret közül választhatunk

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!