Evezzünk egy csónakban, mondjuk egy Kolibri KM-300-asban!

Kolibri KM-300-as csónakban

De miért is különleges ez a bizonyos Kolibri KM-300-as gumicsónak?

Annak ellenére, hogy a Kolibri KM-300 alapvetően a Standard gumicsónakok közé sorolható, igen sok mindent tud és igen masszív darab. Képeinken egy olyan fartükrös verzió látható, mely egy teljes merev könyvpadlóval ellátott konstrukció. Ez utóbbi azt jelenti, hogy a padló rész könyvszerűen összehajtogatható, hajlékony műanyag csuklópántokkal kiegészítve. Mindezek már önmagában is remekbeszabott és praktikus tényezők és persze a szállítást is jelentősen megkönnyítik az egyszerű ki-be pakolás lehetőségével a csónakba, illetve maga a termék is egy mozdulattal és lendülettel betehető az autóba.

Összeszerelni és vízre bocsátani legalább ilyen egyszerű, és mindössze 10-15 percet vesz igénybe.


Nem csak profiknak…


Akár profi versenyhorgásznak mondhatod magad, akár csak hobbiból járod a vizeket, vízpartokat, ezzel a csónakkal mindenképpen stabil, megbízható eszközhöz lehet szerencséd, még akkor is, ha kisebb motort választasz hozzá.

Háromféle színben és színkombinációban is elérhető a termék, zöld, fehér és vegyes összeállításban.
A hajók kiszabásánál az anyagot egy speciális gépen lézerrel vágják, amely a precíz , pontos kivitelezést biztosítja.

A fő összetevőket forrasztással illesztik egymáshoz, HD (magas frekvencia) hegesztett számítógépes technológia segítségével, amely akár 20-30%-kal jobb kötést biztosít. A varratok minőségét a külső és belső oldalon megerősített szalagok garantálják.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!