Feederezni vagy úszózni készülsz? Egy szuper kényelmes horgász székre is szükséged lesz!

Hol vannak már azok a régi idők, amikor akár egy összecsukható kis kempingszéken is kiültünk a partra, és aztán görnyedt háttal, fájó derékkal keltünk fel a helyünkről a halfogásra szánt idő végén! Bátran kijelenthetjük, hogy bármilyen módszert is választ egy pecás, az egyértelmű, hogy nem mindegy, hogy akár csak pár órát is milyen ülő alkalmatosságon csinál végig valaki.

Első körben nem mindegy a tervezett időtartam sem, melyet a választott módszer is meghatároz: máshogyan készül fel az ember fia, lánya egy néhány órás úszós keszegezésre, mint egy több napos, kitartó bojlis túrára.  

A méret és a teherbírás legalább ennyire fontos, figyelembe kell tehát vennünk a testmagasságunkat és a súlyunkat is, valamint olyan kényelmi szempontokat is, hogy például szeretnénk-e karfát is a székre, vagy az csak akadályt jelent a számunkra. A komfortérzet szempontjából a szék anyaga sem elhanyagolandó, gondolunk itt annak súlyára, praktikus szállíthatóságára, a tisztántartásra és a hosszú távú használatra egyaránt. És azért a szín is közbeszólhat a nekünk szimpatikus modell kiválasztásakor.

Mindezt összevetve, a felsoroltakat számításba véve, ha a feeder vagy az úszós horgászat az, amit szívesen űzöl, akkor bátran ajánljuk neked a Sensas 43491 típusú székét. 

A párnázott kivitelezés és a háttámla dőlésszögének állíthatósága biztosítja, hogy kényelmes helyzetben, fájdalmas testtartás nélkül ülhesd végig a pecára szánt órákat, így sokkal könnyebb és komfortosabb lesz várnod a kapást. Márpedig ha jól érzed magad a bőrödben, annak köszönhetően a halfogás sikere és maga a horgászattal töltött idő is sokkal értékesebbé válik. Ha a lábait nézzük, azt láthatjuk, hogy a 4 állítható teleszkópos láb közül az elsők 36 mm-es, mind kör alakú átmérővel rendelkeznek és alkalmasak bármilyen plusz tartozék rögzítéséhez, legyenj az oldaltálca, támaszték vagy más kiegészítő elem. Mindemellett széles csúszásgátló biztosítja az amúgy is magas szintű stabilitást. Az említett első lábak kihúzhatók és külön is szállíthatók, ez is egy praktikus tulajdonsága a szóban forgó terméknek.

Mérete: 90 x 73 cm 

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!