Ha esik, ha fúj, a horgász meg se rezzen

Ha esik, ha fúj, a horgász meg se rezzen – de azért vigyél magaddal egy sátras ernyőt is, ha változékony az idő.

Az időjárásjelentések statisztikáit ismerve egy gyakorlott horgász, de még egy kiránduló is felkészül szinte minden eshetőségre. Az esetleges nagy napi hőingás okozta drasztikus hőmérséklet-emelkedés vagy -csökkenés; a szél irányának vagy erősségének változása, a hirtelen a nyakunkba zúduló csapadék, de akár egy szó szerinti egy derült égből villámcsapás is bármikor megzavarhatja egy horgász amúgy békés, zavartalan partmenti tartózkodását. Ezért nem maradhat ki a magunkkal vitt felszerelésből egy minden efféle viszontagságtól megóvó alkalmatosság, egy sátras ernyő.

Így aztán ha esik, ha fúj, egy minőségi anyagból készült sátras menedék kiváló védelmet nyújt a rövidebb időtartamra tervezett vízközeli tartózkodásokhoz, pecázáshoz. A nejlonból készült kupolát és oldalfalat kiváló PVC fedőréteg borítja, ez biztosítja az ernyő magas fokú vízállóságát.

Az alábbiakban három kiváló Sensas márkájú sátras ernyőt ajánlunk a figyelmedbe, mely márkanév már önmagában is garancia, ha megbízható és minőségi, valamint ár-érték arányban is megfelelő termék után keresgélsz.

Sensas Liez Parapluie sátras ernyő – 01981

A rövidebb horgásztúrák állandó kísérője lehet a Sensas Liez névre hallgató sátras ernyője. Az amúgy terjedelmesebb horgászfelszerelést sem terheli meg túlságosan a maga 2,4 kg-os súlyával. A csomaghoz tartozó rögzítő elemek és a hordozó zsák is minden hasonló típus esetében is tartozék. Az előbbi a szuperkönnyű összeállítást garantálja – gondoljunk csak egy hirtelen meginduló záporra -, az utóbbi pedig a kis helyigény és a praktikus szállítás biztosítéka.
A sátor belmagassága 215 cm, de alacsonyabbra is beállítható, egészen 118 cm-ig. Átmérőjét tekintve a 2,2 méternyi hely biztosítja, hogy nem csak Te magad, de a felszerelésed egyetlen eleme sem fog megázni, vagy éppen a tűző napon túlzottan felmelegedni, a sátras ernyő nyújtotta árnyék kellőképpen megóv a napégéstől, hőgutáról is.
Az ernyő dőlésszögét is szabályozhatod, 45° illetve 90°-os mértékben. 

Sensas Tent Parapluie sátras ernyő – 06533

A Sensas Tent sátras ernyő rendelkezik mindazokkal a nagyszerű tulajdonságokkal, melyeket a Liez sátras ernyő előnyeinél felsoroltunk, de ennél egy kicsit még többel is. Amellett, hogy magassága 120 cm és 220 cm közé állítható be, az úgymond védőbástyaként is szolgáló, külön oda rögzíthető oldalfalain ablakokat is elhelyeztek a gyártók. Így aztán jöhet hideg szél, vagy oldalról érkező eső, mindez meg sem kottyan majd.

Sensas Liez Bivy Parapluie sátras ernyő – 02001

Amennyiben kiemelten terjedelmes a horgászfelszerelésed vagy egyszerűen csak nagyban gondolkodsz, akkor a Sensas Liez Bivy lehet számodra a remek megoldás. A fenti két sátras ernyő kiváló tulajdonságait ez a termék is maradéktalanul hozza, csakhogy ezúttal egy méretesebb összeállításról van szó. A 2,5 méteres átmérő még nagyobb belső teret ad, nem beszélve az akár 230 cm-es belmagasságról. Ennek ellenére a termék súlya a rögzítőkkel és a hordozó zsákkal együtt sem haladja meg a 3,2 kilogrammot.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!