Horgászás közben tűnt el, egy krokodil gyomrából került elő egy férfi, vagyis a maradványai

Egy krokodil gyomrában találtak rá annak az ausztrál férfinak a maradványaira, aki horgászás közben tűnt el – számolt be róla a BBC hírportálja. 

horgászás közben krokodil

Kevin Darmodyt utoljára a queenslandi Kennedy’s Bendnél, egy közismert sós vízű krokodilélőhely közelében látták szombaton. Két napon át keresték, majd a rendőrök befogtak két óriási krokodilt, elaltatták őket, és az egyik gyomrában emberi maradványokat találtak. Az azonosítás még várat magára, de a rendőrség szerint a 65 éves férfi keresése ezzel “tragikus véget ért”.
Darmody tapasztalt horgász volt és Cape York település közösségének jól ismert tagja.

A két krokodilt, melyek 4,1 és 2,8 méteresek voltak, hétfőn altatták el mintegy másfél kilométerre a helytől, ahol az eltűnt férfit utoljára látták. Noha csak az egyik hüllő gyomrából kerültek elő emberi maradványok, a vadőrök szerint mindkét állatnak szerepe lehetett a balesetben. A Darmodyval együtt horgászó férfiak nem látták a támadást, de azt mondják, hallották a kiáltását, majd egy hangos csobbanást. 

“Odaszaladtam… de nyoma sem volt, csak a papucsa a parton és más semmi”

– mondta el John Peiti a Cape York Weekly helyi lapnak.

Számos krokodil él Ausztrália trópusi északi területén, a támadások azonban ritkák: Darmondy balesete a feljegyzések 1985-ös kezdete óta mindössze a 13. halálos krokodilbaleset.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!