Horgászmellénnyel trükköznek a repülőn – videóval

Mi mindenre lehet még jó a horgászmellény? Akár ez is lehetne a címe ennek az írásnak, noha távol álljon tőlünk, hogy bárkit olyasfajta trükközésre buzdítsunk, mint amilyen ebben a cikkben is szerepel, illetve ami a mellékelt videókban is látható. Csupán egy újabb példája az emberi leleményességnek, melynek az alapjául ezúttal a horgászmellény szolgál. 

TikTok hack

Az nlc.hu már többször írt olyan hackekről, amiket egyre több utas vet be azért, hogy ne kelljen plusz poggyászdíjat fizetni. Most a legújabb TikTok-dili, hogy úgy próbálják elkerülni a felárat, hogy horgászmellényt viselnek a repüléshez. Kütyüket és más alapvető dolgokat tömnek a zsebekbe, mielőtt felszállnak.

Az egyik januárban közzétett videón például egy olyan tiktoker látható, aki egy hordozható hangszórót, dezodort, egy csomag kártyát, egy bikinit és egy tornaszettet sikerül elhelyeznie a kisebb zsebekbe, majd egy laptopot is elrejt a mellény hátsó, nagyobb zsebében.

A horgászmellény hack olyan tippeken alapszik, mint például a plusz ruhák beletömése egy utazási nyakpárnába, vagy a ruhák rétegezése egy kabát alatt.

Szakértők korábban azt mondták az Insidernek, hogy valószínűleg nem minden, a TikTokon látott csomagolási hack fog működni, mivel sok közülük a beszállító személyzet belátására van bízva, akik ellenőrizhetik, hogy az utasok hogyan pakolták be a holmikat. A szakértők azt javasolták, hogy az utazók használjanak vákuumzáras zacskókat vagy csomagolókockákat, hogy maximalizálják a helyet a kézipoggyászukban, így elkerülhetik, hogy pénzt költsenek további poggyászokra.

Horgászmellénnyel trükköznek a repülőn

Végezetül hadd javasoljunk – nyilván a rendeltetésszerű használtahoz – egy remek mellényt a Kolibri webáruház és partnere, a Kizofish webáruház jóvoltából.

С172 biztonsági mellény a állítható pántoknak köszönhetően kényelmesen viselet. A horgászok számára a mellénynek sok zsebe van, amelyek megkönnyítik és gyors hozzáférést biztosítanak minden kellékhez. Egy speciális töltőanyagnak köszönhetően a biztonsági mellény nem engedi, hogy a test a vízbe süllyedjen. A termék felülete strapabíró nylon szövetből készült, melyre jellemző a nagy kopásállóság, a napfény hatására fakulásnak való ellenállása, ami biztosítja a mellény tartósságát.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!