Indul a horgászszezon, ideje beszerezni egy bivalyerős és megbízható versenyládát!

Akár megkezdted az idei szezont, akár még csak most készülsz az első bevetésre, egy stabil versenyládára biztosan szükséged lesz. Olyan szilárd, erős vázra épített terméket ajánlunk most a figyelmedbe, amely már bizonyított és tuti, hogy te sem fogsz benne csalódni.  

Minden az alapoknál kezdődik, nincs ez másképp a Sensas Jumbo Compact 3000  stabilan és szilárdan álló vázszerkezeténél sem, mely egyaránt alkalmas úszós és feeder módszerhez is.

A szóban forgó moduláris versenyláda szintén moduláris ülőfelülettel és emeletes tároló rendszerrel rendelkezik. Olyan praktikus elemeket is tartalmaz, mint például a kihúzható lábtartó, melynek lábai csúszásmentesek és stabilitást biztosítanak, vagy a beépített rakós bottartó. A gyártó négy teleszkópos és két normál lábbal, valamint  kényelmes gél üléssel tette még komfortosabbá a termékét. A vízmérték, az emeletes tárolórendszer, a központi részben elhelyezkedő kihúzható doboz, vagy az apró cikkek részére kialakított fiók mind annak a bizonyítékai, hogy a termék fejlesztői a praktikumra is nagy figyelmet fordítottak. A könnyű szállítást heveder biztosítja.

A fekete-zöld színkombináció a márka markáns és letisztult designját hozza, ahogyan azt már Sensas termékek kedvelői megszokhatták.  

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!