Keleti kényelem horgászat közben: Sensas Classic Special Feeder szék

A Sensas Szék Classic Special Feeder egy remek választás mindazok számára, akik egyszerű, mégis hatékony és kényelmes széket keresnek a feeder vagy match horgászat során. A szék tervezése és kialakítása a Sensas minőségi horgászfelszerelések hagyományaihoz illeszkedik, biztosítva a megbízhatóságot és a praktikumot a horgászok számára.

A négy teljesen állítható láb lehetővé teszi a szék gyors és egyszerű beállítását mindenféle terepen, így a horgász mindig stabil és kényelmes helyzetben lehet. Ez különösen fontos a változó talajviszonyoknak kitett horgászhelyeken, ahol a stabil alap nélkülözhetetlen a sikeres horgászathoz.

Az összecsukható háttámla egy további kényelmi funkció, amely növeli a szék használati kényelmét, különösen hosszabb időtartamú horgászatok alkalmával. Emellett könnyedén összecsukható, így a szállítása is egyszerű és praktikus.

xcbg

A párnázott ülőrész pedig tovább fokozza a kényelmet, a vállpánt pedig lehetővé teszi a könnyű hordozást a horgászhelyre és onnan. A 55x78x45 cm-es méret ideális a kényelmes üléshez, és ugyanakkor elegendően kompakt, hogy könnyedén elférjen a horgászfelszerelés táskájában vagy autó csomagtartójában.

Összességében a ez a Sensas szék nem csupán egy szimpla ülőalkalmatosság, hanem egy olyan kiegészítő, amely a horgászok kényelmét és hatékonyságát szem előtt tartva készült. A kifinomult tervezés és a Sensas minőség garancia arra, hogy ez a szék hosszú távon is megbízható társ lesz minden horgászati kalandban.

Sensas hivatalos oldala.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!