Lépd át a határaid a SPRO Thermal Winter Boots bakancsával!

Az elmúlt években egyre inkább megfigyelhető, hogy hazánkban a téli évszak eltolódik, de legalábbis sokkal enyhébb, mint évtizedekkel ezelőtt. Ez az új helyzet lehetővé teszi, hogy még tovább hódoljunk szenvedélyünknek és horgásszunk, bár a mostani ajánlatunkban szereplő termékek azt is lehetővé teszik, hogy még az extrémebb hidegben is komfortosan érezzük magunkat.

Végtagjaink azok, melyek különös figyelmet érdemelnek a hideg időjárásban, hiszen kezeink, lábaink vannak leginkább kitéve a zordabb körülményeknek. A természet tökéletesen tudja, hogy hogyan alkalmazkodjon szélsőséges körülmények között, akár a túléléshez is és amennyiben jelentős lehűlést érzékelnek a receptoraink, a keringésünk is változik. Hidegben a lábunkban és a kezünkben is összébb húzódnak az erek, ami azt jelenti, hogy a szívünk csak kevesebb meleg vért tud oda pumpálni. Teszi mindezt a szervezetünk azért, hogy testünk egészének kihűlését ezáltal is lassítani tudja. Ezt a “hibernációt” azért természetesen szeretnénk elkerülni, ezért visel az emberiség évezredek óta lábbelit, vagy épp kesztyűt a hideg időben.

A már szétrúgott utcai cipőnket is viselhetjük peca közben, mert ugye nem bálban totyogunk a vízparton, de mit várunk el egy olyan lábbelitől, amelyet már egyébként sem viseltünk szívesen: miért pont akkor vennénk fel egy kényelmetlen, széttaposott cipőt, amikor kikapcsolódni megyünk? Főleg a pergetőhorgászokra jellemző, hogy róják a partokon a kilométereket, no, nekik nem mindegy, miben teszik mindezt.

Ha a SPRO Thermal winter boots bakancsot választod, garantáltan és szó szerint is jobban jársz. Ezt a cipőt azok számára dobta piacra a SPRO, akik sok időt töltenek vízparton, akiknek fontos, hogy a csúszásveszélytől óvják magukat és lehetőleg ne mázsás súlyként cipeljék magukon egész nap. 

Csizmának nem neveznénk, inkább bakancsnak, bár ezzel a szóval meg óvatosan bánnék, mert a régi sorkatonai beidegződés még sokakban fájdalmasan él. Szóval, nevezzük csak cipőnek a SPRO bakancsát, mert meglepően könnyű és a kialakítása révén a vízparton nagyon komfortos. Az alsó talp rész gumírozott anyaga egészen a lábfej fölé emelkedik. Ennek a tervezésnek egy csomó előnye van, de mi kettőt emeénénk ki. Az egyik, hogy sem a nedves, harmatos fűben, avarban járva, sem a csónakban álló vízbe lépve sem ázik be. A másik pedig, hogy a tervezők ezáltal megspóroltak egy varrást illetve ragasztást, ami csökkenti a lehetőségét, hogy a talp “csak úgy” leváljon használat közben.

 A talp csúszásgátló felülettel ellátott, a bőr hatású anyagának vízállósága egy egyszerű impregnálóval kezelve tovább növelhető. Magasított kialakítása szintén jó hatással van a hőérzetünk megőrzésére. Aki ezt a cipőt választja, nem fog csalódni! Webáruházunkban többféle méretben is elérhető.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!