Megvan, ki nyerte a kizofish.com és a gabrisfishing.hu közös nyereményjátékát!

Ugye vártátok már???? Dobpergés és üdvrivalgás! Megtörtént a Kizofish.com és a Gabrishfishing.hu közös nyereményjátékának a sorsolása, melyen gazdára talált az olaszországi harcsahorgászat! A szerencsés nyertes 6 napot tölthet el a mesés Castellucchioban, ahol hemzsegnek a gigantikus méretű harcsák!

Gratulálunk Németh Kristófnak, aki helyesen töltötte ki a kvízjátékunkat és vásárolt néhány nagyszerű terméket a kizofish.com webáruházból! 🍀Nyertesünket 🍀emailben és telefonon is értesítjük! 🙂

nyereményjáték sorsolás

Így szólt a nyereményjátékunk kiírása, melyet ide kattintva is megtalálsz:

Kedves Harcsahorgász Barátunk!

A Kizofish.com webáruház gyakorlott horgászokból álló csapata már több ízben megtapasztalhatta, hogy milyen igazi, gigantikus harcsát elejteni, de nem csupán a hazai, hanem olaszországi vizeken is! Élménybeszámolóik alapján pedig bizton állíthatjuk, hogy az Észak-Olaszországban található mesésen szép tájon elhelyezkedő Mantova illetve a környékbeli vizek – a Pó és az Oria folyók, valamint a Mincio tó vidéke igazi horgászparadicsom, ahol hemzsegnek a híresen hatalmas harcsák. Ha szeretnéd mindezt a saját szemeddel is látni, vegyél részt partnerünkkel, a Gábris Fishing-gel (https://gabrisfishing.hu) közös

EXKLUZÍV NYEREMÉNYJÁTÉKUNKON!

Amennyiben Neked kedvez a szerencse, 6 napon/5 éjszakán át vendégünk vagy egy 1 főre szóló harcsahorgászatra, mely során a szállást, az engedélyt, a csónakot és a magyar nyelvű idegenvezetést mi biztosítjuk a számodra!

Mindenki részt vehet a nyereményjátékban, aki megválaszolja az alábbi űrlapon található 3 kérdést: 

https://forms.gle/7Xbk6vQg8imYP3SW8

valamint már regisztrált vagy regisztrálni fog (a részvételi határidőig) a kizofish.com oldalon és legalább egyszer vásárolt – vásárlási értékre tekintet nélkül – nálunk.

Ha a fenti feltételeknek megfelelsz, máris benne vagy a virtuális kalapunkban, melyből 2023. augusztus 31-én kisorsoljuk a szerencsés nyertest! A sorsolás eredményét honlapunkon és Facebook-oldalunkon is közzétesszük, a szerencsés nyertest e-mailben is értesítjük.

Részvételi határidő:
2023. augusztus 30.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!