Mostantól más vizekre is kievez a Kizofish webáruház avagy új partner a láthatáron!

Sőt, már nem is csak a láthatáron vannak, hanem meg is érkeztek a Kolibri Gumicsónak Webáruház csúcsminőségű árucikkei webshopunkba és hamarosan rendelhetőek is lesznek nálunk is. De addig is ismerd meg Te is új partnerünket és kimagasló színvonalú termékeit! 


A Kolibri Gumicsónak Webáruház – mint az a nevéből is sejthető – elsősorban gumicsónakok forgalmazásával foglalkozik, de kínálatában ugyanúgy megtalálhatók műanyag horgászcsónakok, mint ahogyan kajakok, valamint csónakmotorok és a felsoroltakhoz tartozó kiegészítők igen széles palettája. Minden igényt igyekeznek maradéktalanul kiszolgálni, így akár professzionális horgászathoz keresel erre alkalmas vízi járművet, akár csak hobbipecásként szeretnéd nem csak a part mentén etetni a halakat.
A Kolibri – Magyarország piacvezető gumicsónak márkájaként – bátran kijelentheti magáról, hogy szinte nincs is olyan, csónakokkal kapcsolatos termékre, tartozékra vagy kényelmi felszerelésre vonatkozó kérés, elképzelés, amelyre ne tudna megoldást kínálni.

Termékei garantáltan kiváló minőségűek, ennek alapját a jól megválasztott, világszínvonalú minőséget képviselő anyagok biztosítják. A szóban forgó anyagválasztás során lényeges szempont volt mindig is, hogy a késztermék stabilan ellenálljon minden időjárási körülménynek, akár több évtizeden keresztül, a gondosan kidolgozott ötrétegű anyagnak köszönhetően. Az SCQ „KOLIBRI” gyártása maradéktalanul megfelel az ISO/CD 6185 szabványnak; a termékek a 2013/53 / EU direktíva szerint készülnek és CE tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Mindezeken felül az árucikkek széles skálája is egyedülálló, mind a típusokat, a méret- és színválasztékot is figyelembe véve, ez utóbbit maga a márkanév is hűen sugallja, hiszen a névadó madárka tolla is páratlan és változatos árnyalatokkal büszkélkedhet. Ráadásul nem csupán egy-egy színben elérhetőek a termékek, hanem a megadott színek ötvözeteként is kiválasztható a tetszetős küllem.

A Kolibri mindig is szem előtt tartotta nem csak a vásárlói igényeket, hanem folyamatosan figyelemmel kíséri és figyelembe is veszi a visszajelzéseket. Büszkén mondhatják el magukról, hogy az eddigi pályafutásukat egyértelműen csak pozitív visszajelzések kísérték, remekül igazolja ezt az a tény is, hogy az egy évtizedes forgalmazásuk alatt mindössze 0,02% alatti volt a garanciális eseteik száma. És ha már számok, igencsak említésre méltó az éves termelési kapacitás is, melyet 3 modern hajógyár teljesít a 70000 darabot meghaladó termékkel.

Bennünket teljesen meggyőztek mind a csúcsminőségű Kolibri termékek, mind a gyártásuk és annak körülményei, melyek megint csak arról tanúskodnak, hogy egy maximálisan korrekt és megbízható forgalmazóval van dolgunk. Így bátran és jó szívvel ajánljuk a teljes termékskálát, bárkinek, bármilyen körülmények között. Olyannyira, hogy mi magunk, a Kizofish webáruház csapata is betársult a magyarországi kizárólagos forgalmazó, a Kolibri gumicsónakjaninak, kajakjainak, műanyag horgászcsónakjainak, csónakmotorjainak és egyéb kiegészítőinek a népszerűsítésébe és forgalmazásába. Ez pedig egészen egyszerűen azt jelenti, hogy mostantól a mi webáruházunkon keresztül is elérhetőek lesznek ezek az egyedülálló és professzionális termékek. A szállításról továbbra is a Kolibri gondoskodik majd. Ennek velejárója azonban, hogy amennyiben más, általunk kínált árucikket is választasz, akkor nem biztos, hogy az a Kolibri termékével együttesen érkezik meg hozzád. Egy valamiben azonban biztos lehetsz: a rendelésed közvetítők nélkül jut el hozzád, a legkedvezőbb áron és kifogástalan minőségben. 

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!