Harcsahorgászat

Hírek, érdekességek

Gábris fishing

Horgász a festői itáliában

Az elmúlt évek pandémiás időszaka elénk, horgászok elé is akadályokat gördített, azonban a legnagyobb örömünkre most már szabadon hódolhatunk a szenvedélyünknek, hiszen megszűnt mindenfajta korlát, így bátran felkereshetjük a legszuperebb horgászhelyeket nem csupán hazánk területén, hanem külföldön is, például a festői Olaszországban. De Itália tájai és vizei nem csak a szépségükről híresek, hanem a messzeföldön híres óriási halakról is, kiváltképpen a gigantikus harcsákról és pontyokról.

Az okokat nem is próbáljuk fürkészni, hogy vajon mit tesz az ottani éghajlat, a víz, a levegő a tavi és folyami halakkal, de hogy valamitől különösen hatalmasra nőnek ezen a vidéken és igen jó étvágyuk van, az időről időre bebizonyosodik. Elmondhatjuk tehát, hogy aki a horgászszerencséjét keresi ezen fajok között, az Olaszországban minden bizonnyal meg is fogja találni.

Harcsa horgászat

Gigantikus méretű harcsával szeretnél megküzdeni?

És hogy nem a levegőbe beszélünk, sőt, mint mindig, most is hiteles információkkal szeretnénk benneteket elárasztani, ezért a Kizofish csapata a közelmúltban személyesen győződött meg arról, hogy Itália északi része halfronton továbbra is a topon van. Emellett pedig arról is gondoskodtunk, hogy a hozzánk érkező pecások ne csak a nagy halakban bővelkedő vizeket találják meg, hanem egyúttal a minden igényt kielégítő kényelmet is, melyet a Mantova régióhoz tartozó Castelluccio található szálláshelyeink biztosítanak számotokra. Akár kétágyas szobákban, akár apartmanokban szeretnétek aludni, a csendes és nyugodt pihenés a vidék adta csodálatos környezetben és tökéletesen felszerelt szobákkal teljes mértékben garantált.

Fenekezés

Pergetés

Akár 50+ kg

Gábris fishing

Horgászélet Olaszországban

Idilli környezet

Természetesen azokra is gondoltunk, akik először érkeznek hozzánk és nem feltétlenül tudják, hogy merre találják a „legkapósabb” horgászhelyeket, a legnagyobb sikert ígérő víztározókat, duzzasztókat, nagy befolyókat, tavakat és folyókat, ahol a gigantikus méretű harcsák és pontyok tanyáznak. És ami külön jó hír, hogy szó szerint, ha esik, ha fúj, horgászni itt mindig lehet és érdemes is, a horgászszerencse szinte az ölünkbe pottyan.

Készséggel és megannyi információval állunk mindazok rendelkezésére, akik segítséget kérnek tőlünk. Ha közben kirándulni is szeretnétek illetve a helyi nevezetességekre is kíváncsiak vagytok, akkor igény szerint idegenvezetőt is biztosítunk a számotokra.

Szállás

35 €/fő/éj
(+1x 15€ takarítási díj)

Étkezés

(Opcionális)

Igény szerint, egyeztetni
ezen a telefonszámon:
+36-30-219-2731

Horgászat

Éves horgászengedély
75 €

Foglalás

Foglald le még ma szállásod

Legyen részed egy exkluzív élményben. Amennyiben kérdésed merült fel, fordulj hozzánk bizalommal.

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!