Quantum Drive Ultra Light – Ultra alacsony áron

Egy könnyű bottal ragadozóhalat fárasztani különleges érzés, hát még akkor, ha csak most kezdjük a pergetést. A Quantum Drive UL botja tökéletes választás lesz ehhez, amiben nem fogsz csalatkozni!

A Quantum közkedvelt Drive Spin orsócsaládhoz már botcsalád is tartozik, mely alkalmas a könnyű (UL) illetve a közepes (L) műcsalis horgászathoz is, és a termékek megfelelnek a ragadozóhalas horgászat magasabb elvárásainak is.

Viszont ennél is többet alkotott a Quantum, hiszen a DRIVWE UL SPIN egy könnyű pergető bot modern megjelenéssel, amivel magas minőségű, gyors bottest is párosul, amivel akár a legkisebb műcsalikat is messzire dobhatjuk. A kiváló csalivezetésről a bot félparabolikus akciója gondoskodik.

A pergetésnél oly fontos rávágást a Drive Spin minden probléma nélkül kiegyensúlyozza az erőtartalékaiból. Ez a majd 2 méteres bot tökéletesen alkalmas arra, hogy begyakoroljuk a nagyobb csalik vezetését, már amit észszerű mértékig eldobhatunk vele. De amire igazán alkalmas az az, hogy apró kis jigeket, körforgókat dobjunk vele pontosan oda, ahova szeretnénk. A kis csatornák, holtágak partjai tökéletes helyszínei lehetnek annak, hogy bevessük ezt a botot. De van még egy nagy előnye! Ilyen UL botot ennyiért igen nehéz találni, szóval csapj le rá még ma, a készlet erejéig!

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!