A kosár üres

Kizofish

Kizofish

A KIZOFISH egy lelkes szakértőkből álló csapat, akik számára a horgászatban nem létezik kompromisszum. Sokéves tapasztalatunk alapján pontosan tudjuk, hogy adott körülmények között mi az ami valóban jó és nem csak azt mondják róla. A webshopunkban csak olyan termékeket találsz, amelyeket tiszta szívből tudjuk ajánlani neked. Olyan világmárkák profi termékeit gyűjtöttük össze, ami a legjobbak választása, hiszen világ és Európa-bajnok horgászok használják ezeket nap mint nap, a lehető legnagyobb terhelésnek kitéve azokat. Az ő sikerességük a garancia arra, hogy a KizoFish Webshop-ból kiválasztott termékekkel nem zsákbamacskát, hanem egy jól átgondolt, profi tervező munka gyümölcsét vásárolhatod meg.

 

De Miért a KIZOFISH?

 

Mert a horgászat számunkra szent és sérthetetlen! Ha csak ezt az egy dolgot tudod rólunk, akkor hisszük, hogy már szinte mindent tudsz rólunk. A célunk, hogy jó áron, lehetőleg azonnali készleten találd meg azt a minőségi horgászfelszerelést amit keresel, ami által újabb szintre emelheted horgász tudásod.

 

A végsőkig elhivatottak vagyunk!

 

Mert tudjuk, hogy jót csak jól lehet csinálni és ebben nem ismerünk kompromisszumot. Büszkék vagyunk, hogy olyan márkákkal dolgozhatunk, amelyek szintén ezt az utat követik ezért lehet az, hogy az általuk forgalmazott felszerelések, etetőanyagok és csalik mind kipróbált, eredményesen használható termékek.

Kovács Flóra
Kovács FlóraIrodavezető
Lovász Tibor
Lovász TiborInformatikus

Üzenetküldés

Kérjük, adja meg a nevét!
Kérjük adja meg az e-mail címét!
Kérjük, adja meg a telefonszámát!
Kérjük, adja meg üzenetét!
Invalid Input

Kapcsolat

Címünk: 6723 Szeged, Szent László utca 20.
Telefonszám: +36 30 677 5716
E-mail: info@kizofish.hu
Nyitvatartás: H-P: 8:00 - 16:00

Herczeg és Társa Bt.

Kovács Flóra
Irodavezető
kizofish.flora@gmail.com

Image

Facebook