A SENSAS szerteágazó kínálatában minden helyzetre találsz megoldásokat

Keverési videóink

Nézelődjön kedvére a felsorolt menüpontokra kattintva, ahol megtekintheti a keverési videókat és a hozzávalókat.

Ismerd meg jobban a SENSAS világát!

A SENSAS

A francia Sensas vállalat Európa egyik legnagyobb és legrégebbi tradíciókkal rendelkező etetőanyag-gyártó cége immáron több, mint 50 éve.

Évente több mint 10 000 tonna etetőanyagot és bojlit állít elő, valamint kínálata több mint 20.000 féle terméket raktároz és kínál a vevőinek. Termékeivel több, mint 50 egyéni és csapat világbajnoki címet szereztek a horgászok, köztük magyar zsenik is, akik meggyőződéssel használják a SENSAS termékeket, melyek megfelelnek a 9001 ISO magas minőségű követelményeinek. 

Élen a finomszerelékes vonalon

Az édesvízi horgászversenysport hőskorában is a világ élmezőnyéhez tartozott a francia horgásziskola. Tudatos cégstruktúra és elhivatottság jellemzi a Sensas-t, ami az egyik meghatározó, többek közt rakósbotokat is gyártó cég. A versenyeken használt csúcsfelszerelések alapján készíti el a gyártó azokat a termékeket, melyeket a hétköznapi horgászoknak szánnak, és bizony korántsem hétköznapi minőségben. Legalább tucatnyi olyan termék található ma is a cég palettáján, amely változatlan formában kapható hosszú évek óta, és ami a folyamatos magas minőség szolgáltatásának a záloga.

Termékeink jellemzői:

Média

Kapcsolódó termékek

Sensas tartalmaink

0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!