Browning

10,00m Browning Black Magic® Specialist Bot

Bot H: 10,00m S: 735g

Termékleírás

A Black Magic Specialist 10m nem csupán egy továbbfejlesztett modell, hanem egy forradalmi előrelépés a horgászbotok világában. Alapul véve a Black Magic Allround-ot, a fejlesztések során a tervezők azon fáradoztak, hogy egy olyan botot alkossanak, ami kiemelkedik mind esztétikailag, mind pedig teljesítményében. Az erős bottest és a gyors akció együttes jelenléte teszi a Specialist-et nem csupán vonzónak, hanem kiváló teljesítményűnek is.

A boton látható spirális szalagok nem pusztán dizájn elemek; ezek stratégiailag elhelyezett részek, amelyek optimális aerodinamikát és növelik a dobási távolságot. Az innováció csúcsa azonban a frissített előszerelt Speed Kit, amely extrém gyors akciót és reakcióidőt kínál a horgászoknak. A könnyű készlet és mindössze 734 grammos súly egyensúlyt teremt a kifinomult technológia és a könnyű kezelhetőség között.

Ez a bot ideális választás a karikakeszeg, dévérkeszeg és compók horgászathoz, kielégítve azokat, akik magas elvárásokat támasztanak a felszerelésükkel szemben. A Specialist további előnye, hogy a pontyokkal való küzdelemre is felkészült, hiszen rendelkezik egy előszerelt Power-Kit-tel Pulla-gumivezetővel, ami biztosítja a megfelelő erőt és precizitást.

A bot nem csupán a kiváló teljesítményről árulkodik, hanem az összehangolt stílusról is, ami az összes Black Magic botra jellemző. Tehát, ha minőségi, teljesítménycentrikus és stílusos rakós botot keresel, a Black Magic Specialist 10m mindenképpen a te választásod!

A Browning hivatalos oldala

Browning

10,00m Browning Black Magic® Specialist Bot

Bot H: 10,00m S: 735g

138.600,0 Ft

Elfogyott

Külső raktáron (3-10 nap)
EAN: 4029569274659 Cikkszám: 10009100 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg 0,735 kg
Méretek 1000 cm
Tömeg

735g

Hossz

10 m

Tagok száma

7

Termékleírás

A Black Magic Specialist 10m nem csupán egy továbbfejlesztett modell, hanem egy forradalmi előrelépés a horgászbotok világában. Alapul véve a Black Magic Allround-ot, a fejlesztések során a tervezők azon fáradoztak, hogy egy olyan botot alkossanak, ami kiemelkedik mind esztétikailag, mind pedig teljesítményében. Az erős bottest és a gyors akció együttes jelenléte teszi a Specialist-et nem csupán vonzónak, hanem kiváló teljesítményűnek is. A boton látható spirális szalagok nem pusztán dizájn elemek; ezek stratégiailag elhelyezett részek, amelyek optimális aerodinamikát és növelik a dobási távolságot. Az innováció csúcsa azonban a frissített előszerelt Speed Kit, amely extrém gyors akciót és reakcióidőt kínál a horgászoknak. A könnyű készlet és mindössze 734 grammos súly egyensúlyt teremt a kifinomult technológia és a könnyű kezelhetőség között. Ez a bot ideális választás a karikakeszeg, dévérkeszeg és compók horgászathoz, kielégítve azokat, akik magas elvárásokat támasztanak a felszerelésükkel szemben. A Specialist további előnye, hogy a pontyokkal való küzdelemre is felkészült, hiszen rendelkezik egy előszerelt Power-Kit-tel Pulla-gumivezetővel, ami biztosítja a megfelelő erőt és precizitást. A bot nem csupán a kiváló teljesítményről árulkodik, hanem az összehangolt stílusról is, ami az összes Black Magic botra jellemző. Tehát, ha minőségi, teljesítménycentrikus és stílusos rakós botot keresel, a Black Magic Specialist 10m mindenképpen a te választásod! A Browning hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!