Browning

11,50m Browning Sphere Zero-G Power Perfection Rakós bot

Rakós bot H: 11,50m S: 655g

Termékleírás

A Browning Sphere Zero-G Power Perfection rakós bot egy olyan kivételes választás, amely kielégíti a tapasztalt versenyhorgászok legmagasabb igényeit. A bot nem csupán minőségben, hanem tervezésében is kiemelkedő, kifejezetten azoknak szól, akik a tökéletes teljesítményre és megbízhatóságra törekednek, különös tekintettel egy kissé rövidebb változatra.

Az ázsiai Xitan sorozat legfejlettebb japán karbon anyagait felhasználva a bot 15% könnyebb, 35% erősebb és tartósabb, mint a többi versenytársa. A belső megerősítések a fő tagokban biztosítják a kivételesen erős és stabil felépítést, ami elengedhetetlen a versenyzők számára.

Az 11,5 méteres hossz azoknak a versenyhorgászoknak kedvez, akiknek korlátozott a használható bothossz, de a bot viselkedése és reakciója kulcsfontosságú. A Sphere Zero-G Power Perfection ultra könnyű és feszes, így a teljes hosszában megőrzi ezeket a tulajdonságokat, biztosítva a gyors és problémamentes tagcseréket. A csiszolt és minimálisan lakkozott matt felület tovább növeli a bot esztétikai vonzerejét és használhatóságát.

A csatlakozásokat karbon bandázsolással erősítették meg, és a nagy kopásnak kitett felületeket is külön erősítették. A Sphere Multikits csomag a Duo tokkal érkezik, amely lehetővé teszi a különböző átmérőjű spiccek használatát.

A botrészek nem csak a Sphere Zero-G Power Perfectionhoz használhatók, hanem kompatibilisek a Silverlite rakós botokkal is, így a horgászok rugalmasan alkalmazhatják őket. A 3 fő rész pedig kifejezetten alkalmas a Xitan sorozathoz, így egyetlen bot is kiszolgálhatja a különböző horgászati igényeket. A Browning Sphere Zero-G Power Perfection tehát a tökéletes kombinációja a prémium minőségnek, magas szintű funkcionalitásnak és az alkalmazkodóképességnek, ami elengedhetetlen a sikeres versenyhorgászatban.

A Sphere Zero-G Power Perfection főbb jellemzői:
• a tökéletes választás tapasztalt versenyhorgászoknak profi szinvonalon, aiknak csak a tökéletes a kielégítő.
• a jelenleg fellelhető legmagasabb minőségű japán karbon anyagból készült, emellett további belső megerősítéssel a fő tagokban.
• egy 11,5 méteres rakós bot a hozzáadott Pole Protector-al azonnal bevethető.
• ultra könnyű és utra feszes, és ezt prezentálja a teljes hosszban is.
• a csiszolt és minimálisan lakkozott matt felület nagyban segíti a gyors és problémamentes tagcseréket minden szituációban.
• a csatlakozások karbon bandázsolással erősítve, valamint minden nagy kopásnak kitett felület is erősítve.
• a Sphere Multikits-el szállítva az utánozhatatlan Duo tokkal a különböző átmérőjű spicc átmérőhöz.
• botrészek tökéletesen használhatók minden Silverlite rakós botokhoz is, valamint a 3 fő része kompatibilis a Xitan rakós botokhoz.

A Browning hivatalos oldala

Browning

11,50m Browning Sphere Zero-G Power Perfection Rakós bot

Rakós bot H: 11,50m S: 655g

298.290,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
EAN: 4029569214235 Cikkszám: 10216115 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg 0,655 kg
Méretek 1100 cm
Tömeg

655g

Hossz

11,5 m

Tagok száma

7

Termékleírás

A Browning Sphere Zero-G Power Perfection rakós bot egy olyan kivételes választás, amely kielégíti a tapasztalt versenyhorgászok legmagasabb igényeit. A bot nem csupán minőségben, hanem tervezésében is kiemelkedő, kifejezetten azoknak szól, akik a tökéletes teljesítményre és megbízhatóságra törekednek, különös tekintettel egy kissé rövidebb változatra. Az ázsiai Xitan sorozat legfejlettebb japán karbon anyagait felhasználva a bot 15% könnyebb, 35% erősebb és tartósabb, mint a többi versenytársa. A belső megerősítések a fő tagokban biztosítják a kivételesen erős és stabil felépítést, ami elengedhetetlen a versenyzők számára. Az 11,5 méteres hossz azoknak a versenyhorgászoknak kedvez, akiknek korlátozott a használható bothossz, de a bot viselkedése és reakciója kulcsfontosságú. A Sphere Zero-G Power Perfection ultra könnyű és feszes, így a teljes hosszában megőrzi ezeket a tulajdonságokat, biztosítva a gyors és problémamentes tagcseréket. A csiszolt és minimálisan lakkozott matt felület tovább növeli a bot esztétikai vonzerejét és használhatóságát. A csatlakozásokat karbon bandázsolással erősítették meg, és a nagy kopásnak kitett felületeket is külön erősítették. A Sphere Multikits csomag a Duo tokkal érkezik, amely lehetővé teszi a különböző átmérőjű spiccek használatát. A botrészek nem csak a Sphere Zero-G Power Perfectionhoz használhatók, hanem kompatibilisek a Silverlite rakós botokkal is, így a horgászok rugalmasan alkalmazhatják őket. A 3 fő rész pedig kifejezetten alkalmas a Xitan sorozathoz, így egyetlen bot is kiszolgálhatja a különböző horgászati igényeket. A Browning Sphere Zero-G Power Perfection tehát a tökéletes kombinációja a prémium minőségnek, magas szintű funkcionalitásnak és az alkalmazkodóképességnek, ami elengedhetetlen a sikeres versenyhorgászatban. A Sphere Zero-G Power Perfection főbb jellemzői: • a tökéletes választás tapasztalt versenyhorgászoknak profi szinvonalon, aiknak csak a tökéletes a kielégítő. • a jelenleg fellelhető legmagasabb minőségű japán karbon anyagból készült, emellett további belső megerősítéssel a fő tagokban. • egy 11,5 méteres rakós bot a hozzáadott Pole Protector-al azonnal bevethető. • ultra könnyű és utra feszes, és ezt prezentálja a teljes hosszban is. • a csiszolt és minimálisan lakkozott matt felület nagyban segíti a gyors és problémamentes tagcseréket minden szituációban. • a csatlakozások karbon bandázsolással erősítve, valamint minden nagy kopásnak kitett felület is erősítve. • a Sphere Multikits-el szállítva az utánozhatatlan Duo tokkal a különböző átmérőjű spicc átmérőhöz. • botrészek tökéletesen használhatók minden Silverlite rakós botokhoz is, valamint a 3 fő része kompatibilis a Xitan rakós botokhoz. A Browning hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!