Browning

16,00m Browning Xitan Z18L Advance Set 16m

Browning Xitan Z18L Advance Set: Könnyű és erőteljes versenybot, Sphere karbon technológiával. Rugalmas kialakítás a könnyű kezelhetőségért és kiemelkedő teljesítményért. Ideális választás a versenyzőknek.

Termékleírás

A Browning Xitan Z18L Advance Set rakós bot továbbra is a versenypontyhorgászok első számú választása. Az Advance Z18L nem csupán egy egyszerű bot; a speciális Sphere karbon technológiával készült, lehetővé téve a könnyű súlyt és kivételes erőt. A hosszabb profilkialakítás lehetővé teszi a rövid top szett könnyű használatát, miközben a hosszú szakaszok kiemelkedő rugalmasságot biztosítanak a különböző gumik használatakor. Ez a finom, de értékes jellegzetesség növeli a bot alkalmazkodóképességét, ideálissá téve a Z18L-t a versenyzők számára, akik nagyobb halakra és sikeres versenyekre törekednek.

A Browning Xitan botok magukon hordozzák a megbízhatóság és a kiváló teljesítmény hagyományát. Az Advance Z18L folytatja ezt a hagyományt, felhasználva a legfrissebb karbon technológiát és a Browning saját tervezési újításait. A bot egyedülálló és páratlan a piacon, kimagasló erejével és egyedi tulajdonságaival. A Browning Xitan Z18L Advance Set tökéletesen igazodik a versenyzők igényeihez, kivételes technikai előnnyel szolgálva a versenyeken. Fedezze fel a Browning Xitan sorozatot, és élvezze a kiváló teljesítményt és megbízhatóságot minden horgászkalandban! A versenyzőknek, akik egy botól kiemelkedő teljesítményt várnak, az Advance Z18L a legideálisabb választás. A bot nemcsak a vízen, hanem a versenypályán is garantálja a kivételes teljesítményt, biztosítva a versenyzők számára a sikert és a horgászati élmények maximális élvezetét. A Z18L egy rendkívül sokoldalú és kivételesen erős bot, amely képes megfelelni a legkülönbözőbb versenyhorgászati kihívásoknak.

Browning hivatalos oldala.

Browning

16,00m Browning Xitan Z18L Advance Set 16m

Browning Xitan Z18L Advance Set: Könnyű és erőteljes versenybot, Sphere karbon technológiával. Rugalmas kialakítás a könnyű kezelhetőségért és kiemelkedő teljesítményért. Ideális választás a versenyzőknek.

1.539.600,0 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 10805161 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg 1,355 kg
Méretek 1600 cm
Tömeg

1355g

Hossz

16 m

Tagok száma

10

Termékleírás

A Browning Xitan Z18L Advance Set rakós bot továbbra is a versenypontyhorgászok első számú választása. Az Advance Z18L nem csupán egy egyszerű bot; a speciális Sphere karbon technológiával készült, lehetővé téve a könnyű súlyt és kivételes erőt. A hosszabb profilkialakítás lehetővé teszi a rövid top szett könnyű használatát, miközben a hosszú szakaszok kiemelkedő rugalmasságot biztosítanak a különböző gumik használatakor. Ez a finom, de értékes jellegzetesség növeli a bot alkalmazkodóképességét, ideálissá téve a Z18L-t a versenyzők számára, akik nagyobb halakra és sikeres versenyekre törekednek. A Browning Xitan botok magukon hordozzák a megbízhatóság és a kiváló teljesítmény hagyományát. Az Advance Z18L folytatja ezt a hagyományt, felhasználva a legfrissebb karbon technológiát és a Browning saját tervezési újításait. A bot egyedülálló és páratlan a piacon, kimagasló erejével és egyedi tulajdonságaival. A Browning Xitan Z18L Advance Set tökéletesen igazodik a versenyzők igényeihez, kivételes technikai előnnyel szolgálva a versenyeken. Fedezze fel a Browning Xitan sorozatot, és élvezze a kiváló teljesítményt és megbízhatóságot minden horgászkalandban! A versenyzőknek, akik egy botól kiemelkedő teljesítményt várnak, az Advance Z18L a legideálisabb választás. A bot nemcsak a vízen, hanem a versenypályán is garantálja a kivételes teljesítményt, biztosítva a versenyzők számára a sikert és a horgászati élmények maximális élvezetét. A Z18L egy rendkívül sokoldalú és kivételesen erős bot, amely képes megfelelni a legkülönbözőbb versenyhorgászati kihívásoknak. Browning hivatalos oldala.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!