Browning

1,75m Browning Xitan Z6-2 Advance Toldó 14,5 m

Toldó 14,5 m H: 1,75m S: 295g

Termékleírás

A Browning Xitan Z6-2 Advance Toldó egy forradalmian új rakós bot, amely a felső kategóriás teljesítményt és modern funkciókat hozza el a horgászoknak közepes árfekvésen belül. Ez a bot a legújabb technológiákat és fejlesztéseket kínálja, lehetővé téve a horgászok számára, hogy kihasználják a legfejlettebb lehetőségeket anélkül, hogy túllépnék a költségvetésüket.

A Browning Xitan Z6-2 Advance Toldó kifejezetten nagy gondossággal és precizitással lett tervezve, hogy magas teljesítményt és megbízhatóságot biztosítson minden körülmények között. Ez a bot rendkívül sokoldalú, alkalmas mindenféle horgászati stílushoz, és valóban a horgászok társa lehet minden kihívásban.

A könnyű, merev és erős kialakítású Xitan Advance Z6-2 az elnyűhetetlenség jegyében született. A minőség és a tudás szempontjából kiemelkedik az árkategóriájában, versenytársai fölé emelkedve. A horgászok számára, akiknek nincs szükségük 16 méteres rakós botra, a 14,5 méteres Xitan Advance Z6-2 kiváló választás.

Ez a bot eredetileg 16 méteresre lett tervezve, de a 14,5 méteres változata ideálisabb lehet sok horgász számára. Aki mégis igényli a nagyobb hosszúságot, annak rendelkezésére áll egy kiegészítő toldó. A Xitan Advance Z6-2 a magas minőségű és megbízható horgászélményt keresők számára lett tervezve, és bizonyítja, hogy egy jól megtervezett és fejlett botnak nem kell feltétlenül magas árkategóriában lennie.

A Xitan Advance Z6-2 rendkívül sokoldalú és kiváló minőségű rakós bot, amely számos jellemzővel rendelkezik, hogy megfeleljen a legigényesebb horgászok elvárásainak:

1. **Megbízható választás:** Ideális választás azoknak a horgászoknak, akik megbízható rakós botot keresnek magas minőségben, és minden fontos Xitan tulajdonsággal rendelkezik.

2. **Magas minőségű anyagok:** Azonos minőségi standardok alapján készült, mint a legdrágább Xitan modellek, csupán másfajta besorolású karbonból, így kiválóan kombinálja a minőséget és megfizethetőséget.

3. **Könnyű és merev kialakítás:** A könnyű és merev kialakításnak köszönhetően minden hosszúságban könnyen használható, és új teljesítmény szintet képvisel ebben az árkategóriában.

Browning hivatalason oldala.

Browning

1,75m Browning Xitan Z6-2 Advance Toldó 14,5 m

Toldó 14,5 m H: 1,75m S: 295g

115.500,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
EAN: 4029569234592 Cikkszám: 10804998 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg 0,295 kg
Méretek 100 cm
Tömeg

295g

Hossz

1,75 m

Tagok száma

1

Termékleírás

A Browning Xitan Z6-2 Advance Toldó egy forradalmian új rakós bot, amely a felső kategóriás teljesítményt és modern funkciókat hozza el a horgászoknak közepes árfekvésen belül. Ez a bot a legújabb technológiákat és fejlesztéseket kínálja, lehetővé téve a horgászok számára, hogy kihasználják a legfejlettebb lehetőségeket anélkül, hogy túllépnék a költségvetésüket. A Browning Xitan Z6-2 Advance Toldó kifejezetten nagy gondossággal és precizitással lett tervezve, hogy magas teljesítményt és megbízhatóságot biztosítson minden körülmények között. Ez a bot rendkívül sokoldalú, alkalmas mindenféle horgászati stílushoz, és valóban a horgászok társa lehet minden kihívásban. A könnyű, merev és erős kialakítású Xitan Advance Z6-2 az elnyűhetetlenség jegyében született. A minőség és a tudás szempontjából kiemelkedik az árkategóriájában, versenytársai fölé emelkedve. A horgászok számára, akiknek nincs szükségük 16 méteres rakós botra, a 14,5 méteres Xitan Advance Z6-2 kiváló választás. Ez a bot eredetileg 16 méteresre lett tervezve, de a 14,5 méteres változata ideálisabb lehet sok horgász számára. Aki mégis igényli a nagyobb hosszúságot, annak rendelkezésére áll egy kiegészítő toldó. A Xitan Advance Z6-2 a magas minőségű és megbízható horgászélményt keresők számára lett tervezve, és bizonyítja, hogy egy jól megtervezett és fejlett botnak nem kell feltétlenül magas árkategóriában lennie. A Xitan Advance Z6-2 rendkívül sokoldalú és kiváló minőségű rakós bot, amely számos jellemzővel rendelkezik, hogy megfeleljen a legigényesebb horgászok elvárásainak: 1. **Megbízható választás:** Ideális választás azoknak a horgászoknak, akik megbízható rakós botot keresnek magas minőségben, és minden fontos Xitan tulajdonsággal rendelkezik. 2. **Magas minőségű anyagok:** Azonos minőségi standardok alapján készült, mint a legdrágább Xitan modellek, csupán másfajta besorolású karbonból, így kiválóan kombinálja a minőséget és megfizethetőséget. 3. **Könnyű és merev kialakítás:** A könnyű és merev kialakításnak köszönhetően minden hosszúságban könnyen használható, és új teljesítmény szintet képvisel ebben az árkategóriában. Browning hivatalason oldala.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!