Browning

1,75m Browning Xitan Z9-3 Advance Extension 14,5 m

Browning Xitan Z9-3 Advance Extension 14,5 m: Könnyű és könnyen szállítható, mindössze 258g súlyú. Ideális a modern metalhorgászoknak, biztosítva a Browning minőségét és a precíz vezetést. Fedezze fel a Browning Xitan Z9-3 Advance Extension előnyeit a dinamikus és hatékony metalhorgászatért!

Termékleírás

A Browning Xitan Z9-3 Advance Extension az innováció és prémium minőség szimbóluma a horgászfelszerelések világában. Ezt a különleges kiegészítőt a Browning mérnökei olyan szempontok alapján tervezték, amelyek garantálják a kifinomult teljesítményt és az egyszerű kezelhetőséget minden horgász számára.

Ez az egydarabból álló kiegészítő rendkívül könnyű, mindössze 258 gramm súllyal, így ideális választás a könnyű szállításhoz és a hatékony horgászathoz. A 1,75 méteres hossza és a mindössze 1,76 méteres szállítási hossza biztosítja, hogy könnyedén mozogjon a parton és a vízen is. A Browning tervezői különleges hangsúlyt fektettek a kényelemre és a könnyű használatra, így a horgászok minden tudásszinten élvezhetik a kényelmet és a precíz irányítást.

Az rakósbot egyedülálló tulajdonságai révén lehetővé teszi a dinamikus és hatékony vezetést. Különösen kiemelkedik az agresszív rántásokra adott gyors reakciója, amely ideális csukapergetés során. A kiegészítő kialakítása és súlya lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan mozogjon a víz felszínén, így a sodrásban és a mélyebb vizekben is magabiztosan horgászhat.

A Browning Xitan Z9-3 Advance Extension 0,26 kg-os súlyával és 1 darabból álló összetételével egyszerre könnyű és strapabíró. A prémium minőségű anyagokból történő gyártás biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot hosszú távú használat során.

Ha olyan horgászkiegészítőt keres, amely magas minőségű anyagokkal, innovatív tervezéssel és könnyű kezelhetőséggel rendelkezik, akkor ez a termék minden elvárását felülmúlja. Élvezze a horgászat minden pillanatát a Browning minőségével és kifinomultságával!

Browning hivatalos oldala.

Browning

1,75m Browning Xitan Z9-3 Advance Extension 14,5 m

Browning Xitan Z9-3 Advance Extension 14,5 m: Könnyű és könnyen szállítható, mindössze 258g súlyú. Ideális a modern metalhorgászoknak, biztosítva a Browning minőségét és a precíz vezetést. Fedezze fel a Browning Xitan Z9-3 Advance Extension előnyeit a dinamikus és hatékony metalhorgászatért!

211.700,0 Ft

Külső raktáron (3-10 nap)
EAN: 4029569287925 Cikkszám: 10014998 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg 0,258 kg
Méretek 100 cm
Tömeg

258g

Hossz

1,75 m

Tagok száma

1

Termékleírás

A Browning Xitan Z9-3 Advance Extension az innováció és prémium minőség szimbóluma a horgászfelszerelések világában. Ezt a különleges kiegészítőt a Browning mérnökei olyan szempontok alapján tervezték, amelyek garantálják a kifinomult teljesítményt és az egyszerű kezelhetőséget minden horgász számára. Ez az egydarabból álló kiegészítő rendkívül könnyű, mindössze 258 gramm súllyal, így ideális választás a könnyű szállításhoz és a hatékony horgászathoz. A 1,75 méteres hossza és a mindössze 1,76 méteres szállítási hossza biztosítja, hogy könnyedén mozogjon a parton és a vízen is. A Browning tervezői különleges hangsúlyt fektettek a kényelemre és a könnyű használatra, így a horgászok minden tudásszinten élvezhetik a kényelmet és a precíz irányítást. Az rakósbot egyedülálló tulajdonságai révén lehetővé teszi a dinamikus és hatékony vezetést. Különösen kiemelkedik az agresszív rántásokra adott gyors reakciója, amely ideális csukapergetés során. A kiegészítő kialakítása és súlya lehetővé teszi, hogy gyorsan és hatékonyan mozogjon a víz felszínén, így a sodrásban és a mélyebb vizekben is magabiztosan horgászhat. A Browning Xitan Z9-3 Advance Extension 0,26 kg-os súlyával és 1 darabból álló összetételével egyszerre könnyű és strapabíró. A prémium minőségű anyagokból történő gyártás biztosítja a tartósságot és a megbízhatóságot hosszú távú használat során. Ha olyan horgászkiegészítőt keres, amely magas minőségű anyagokkal, innovatív tervezéssel és könnyű kezelhetőséggel rendelkezik, akkor ez a termék minden elvárását felülmúlja. Élvezze a horgászat minden pillanatát a Browning minőségével és kifinomultságával! Browning hivatalos oldala.
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!