Quantum

2,10m 6,8′ Quantum Vapor Detector Micro Jigging 210 7g,1/4oz

A 210 H modell 2,10 méter hosszú és 6,8 láb magas, 7 grammos (1/4 unciás) tesztgolyóval rendelkezik, és a súlya 121 gramm.

Termékleírás

Quantum Vapor Detector Micro Jigging:

Quantum Vapor Detector Micro Jigging ultra-érzékeny, pihe könnyű és megtévesztően erős! Röviden így lehetne összefoglalni a Detector sorozat ezen karcsú pálcáinak jellemzőit. A Toray IM9 blank rendkívül érzékenységel közvetít minden rezdülést. Nincs hozzáadott spicctag, maga a bottest ennyire hegyes és gyors. A “Micro Jigging” nem hagy kívánnivalót maga után a legkisebb csalik valódi szerelmeseinek. Ez a különlegesen érzékeny, mégis rendkívül erős és gyors bot lehetővé teszi, a kis csalik fenékre érkezésének pontos és határozott érzékelését. A vékony spicc ellenére a gerinc elegendő erővel rendelkezik ahhoz, hogy nagy távolságról is be lehessen vágni a kapásnak, és könnyedén le tudja győzni akár a nagytestű ragadozókat is. Mint a Vapor sorozat minden tagjánál, a nyél itt sem túl hosszú, és igazodik az adott bot méretéhez. Klasszikus 2.1 méteres modell a csónakhoz, 2.4 méteres parti horgászathoz és egy különleges, 2.7 méteres változat a hosszútávú horgászathoz készült! Minden bot tökéletesen kiegyensúlyozott, így nincs további súlyozásra szükség . A baitcaster modellek különleges tulajdonsága, az egyedülálló “Smart Trigga TM”. A kissé ferde nyélnek köszönhetően a bot még jobban az alkarhoz simul, harmonikus fogást eredményezve! A rendkívül karcsú EVA markolat, beépített csavaros orsótartó, könnyen kezelhető, biztosítva a tökéletes csali kontrollt. Ezek a fejlesztések fáradtságmentes horgászatot, jobb koncentrációt, jobb csali kontrollt, gyorsabb kapás felismerést, rövidebb reakcióidőt és következésképpen több halat eredményeznek.

A Quantum hivatalos oldala

Quantum

2,10m 6,8′ Quantum Vapor Detector Micro Jigging 210 7g,1/4oz

A 210 H modell 2,10 méter hosszú és 6,8 láb magas, 7 grammos (1/4 unciás) tesztgolyóval rendelkezik, és a súlya 121 gramm.

44.990,0 Ft

Elérhető: 1 készleten

EAN: 4029569218769 Cikkszám: 14152211 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg 0,121 kg
Méretek 200 cm
Tömeg

121g

Dobó súly

7 g / 1/4 oz

Akció

Extra fast

Hossz

2,1 m

Gyűrűk száma

9

Gyűrűk típusa

Fuji®, Seaguide

Tagok száma

2

Termékleírás

Quantum Vapor Detector Micro Jigging: Quantum Vapor Detector Micro Jigging ultra-érzékeny, pihe könnyű és megtévesztően erős! Röviden így lehetne összefoglalni a Detector sorozat ezen karcsú pálcáinak jellemzőit. A Toray IM9 blank rendkívül érzékenységel közvetít minden rezdülést. Nincs hozzáadott spicctag, maga a bottest ennyire hegyes és gyors. A "Micro Jigging" nem hagy kívánnivalót maga után a legkisebb csalik valódi szerelmeseinek. Ez a különlegesen érzékeny, mégis rendkívül erős és gyors bot lehetővé teszi, a kis csalik fenékre érkezésének pontos és határozott érzékelését. A vékony spicc ellenére a gerinc elegendő erővel rendelkezik ahhoz, hogy nagy távolságról is be lehessen vágni a kapásnak, és könnyedén le tudja győzni akár a nagytestű ragadozókat is. Mint a Vapor sorozat minden tagjánál, a nyél itt sem túl hosszú, és igazodik az adott bot méretéhez. Klasszikus 2.1 méteres modell a csónakhoz, 2.4 méteres parti horgászathoz és egy különleges, 2.7 méteres változat a hosszútávú horgászathoz készült! Minden bot tökéletesen kiegyensúlyozott, így nincs további súlyozásra szükség . A baitcaster modellek különleges tulajdonsága, az egyedülálló "Smart Trigga TM". A kissé ferde nyélnek köszönhetően a bot még jobban az alkarhoz simul, harmonikus fogást eredményezve! A rendkívül karcsú EVA markolat, beépített csavaros orsótartó, könnyen kezelhető, biztosítva a tökéletes csali kontrollt. Ezek a fejlesztések fáradtságmentes horgászatot, jobb koncentrációt, jobb csali kontrollt, gyorsabb kapás felismerést, rövidebb reakcióidőt és következésképpen több halat eredményeznek. A Quantum hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!