Black Cat

2,40m Black Cat Solid Spin 40g-160g

H: 2,40m Testcurve: 40-160g S: 315g

Termékleírás

Black Cat Solid Spin (40g-160g) 2,40m:

A Black Cat Solid Spin (40g-160g) horgászbot egyedülálló kialakításával és fejlett tulajdonságaival kiemelkedik a pergető- és sleppelő horgászok számára készült választékból. Ez a 240 cm hosszú bot kifejezetten tervezve lett annak érdekében, hogy kielégítse a modern horgászok igényeit mind a csónakos pergetőhorgászat, mind a sleppelős horgászat területén.

A bot gyors akcióval rendelkező 30 tonnás tömör karbon blankjával kivételesen érzékeny és erős. A spicc akciója a nyél közelében fokozatosan erősödik, lehetővé téve a precíz vezetést és hatékony akasztást. Ezáltal a horgász könnyedén követheti és reagálhat a műcsali minden rezdülésére, optimalizálva a kapások észlelését. A könnyű önsúlynak és a bot ergonomikus kialakításának köszönhetően fárasztás nélkül dobhatunk akár hosszabb ideig is.

A Black Cat Solid Spin nemcsak a könnyed kezelhetőségről híres, hanem az erőteljes tartalékaival is, amelyek ideálisak nagyobb harcsák fárasztásához. A 240 cm-es hossz lehetővé teszi a precíz célzást és dobást, és alkalmazkodik a különböző vízi körülményekhez. Az ergonomikus markolat és a gondosan tervezett részletek a horgászok számára biztosítják a kényelmes és hatékony horgászati élményt. A Black Cat Solid Spin egy olyan bot, amely minden elvárást felülmúl, és hű társa lehet minden horgász kalandban. Nyugodt szívvel ajánljuk kezdő, haladó, és versenyhorgászok számára is egyaránt.

A Black Cat hivatalos oldala

Black Cat

2,40m Black Cat Solid Spin 40g-160g

H: 2,40m Testcurve: 40-160g S: 315g

51.890,0 Ft

Elérhető: 3 készleten

EAN: 4029569277636 Cikkszám: 16498240 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg 0,315 kg
Méretek 200 cm
Tömeg

315g

Dobó súly

40 – 160 g

Hossz

2,4 m

Gyűrűk típusa

Seaguide

Tagok száma

2

Orsó tartó

Fuji®

Termékleírás

Black Cat Solid Spin (40g-160g) 2,40m: A Black Cat Solid Spin (40g-160g) horgászbot egyedülálló kialakításával és fejlett tulajdonságaival kiemelkedik a pergető- és sleppelő horgászok számára készült választékból. Ez a 240 cm hosszú bot kifejezetten tervezve lett annak érdekében, hogy kielégítse a modern horgászok igényeit mind a csónakos pergetőhorgászat, mind a sleppelős horgászat területén. A bot gyors akcióval rendelkező 30 tonnás tömör karbon blankjával kivételesen érzékeny és erős. A spicc akciója a nyél közelében fokozatosan erősödik, lehetővé téve a precíz vezetést és hatékony akasztást. Ezáltal a horgász könnyedén követheti és reagálhat a műcsali minden rezdülésére, optimalizálva a kapások észlelését. A könnyű önsúlynak és a bot ergonomikus kialakításának köszönhetően fárasztás nélkül dobhatunk akár hosszabb ideig is. A Black Cat Solid Spin nemcsak a könnyed kezelhetőségről híres, hanem az erőteljes tartalékaival is, amelyek ideálisak nagyobb harcsák fárasztásához. A 240 cm-es hossz lehetővé teszi a precíz célzást és dobást, és alkalmazkodik a különböző vízi körülményekhez. Az ergonomikus markolat és a gondosan tervezett részletek a horgászok számára biztosítják a kényelmes és hatékony horgászati élményt. A Black Cat Solid Spin egy olyan bot, amely minden elvárást felülmúl, és hű társa lehet minden horgász kalandban. Nyugodt szívvel ajánljuk kezdő, haladó, és versenyhorgászok számára is egyaránt. A Black Cat hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!