Quantum

2,40m Quantum Smoke S3 Plus Spinning 5g 35g

H: 2,40m Testcurve: 5-35g S: 167g

Termékleírás

Quantum Smoke S3 Plus Spinning 5g-35g:

A Quantum Smoke S3 pergető botcsalád egy igazi kincs a szenvedélyes ragadozóhal horgászok számára, akik a legjobb teljesítményt várják el egy botól. Ebben a legújabb S3 verzióban a Quantum zászlóshajója még kifinomultabb, még hatékonyabb és még stílusosabb, mint valaha.

Az új High-Modulus szénszálas bottest kivételes kombinációját kínálja a könnyűségnek, erősségnek és tartósságnak, így garantált a hosszú éveken át tartó kiváló teljesítmény. Ebben a botban minden össze van foglalva, ami egy modern ragadozóhal horgászatához szükséges.

A Quantum mérnökei hosszú kutatások és fejlesztések eredményeként tervezték meg ezt a botcsaládot, mely kivételes visszajelzést ad a vízfenék jellegeiről, még a legnagyobb távolságokról is. Az azonnali kapásinformációk segítenek maximalizálni a sikeres fogások számát.

A Fuji alkotórészek biztosítják a minőségi és megbízható összeállítást, míg a két különböző méret és dobóspektrum lehetőséget kínál a horgászok számára, hogy megtalálják az ideális kombinációt igényeikhez. A 35, 55 és 75-ös modellek egytalpas Fuji gyűrűzéssel rendelkeznek, biztosítva a maximális teljesítményt és érzékenységet.

A finom spicc és a nehéz súlypont lehetővé teszi a testreszabást minden orsóhoz, így a horgászok könnyedén alkalmazkodhatnak az adott horgászhelyzetekhez és célokhoz. Az S3 sorozat ötvözi a dizájnt és a technológiát, így a Quantum Smoke S3 Plus Spinning 5g-35g bot a modern ragadozóhal horgászok számára kiváló választás minden körülmények között.

A Quantum hivatalos oldala

Quantum

2,40m Quantum Smoke S3 Plus Spinning 5g 35g

H: 2,40m Testcurve: 5-35g S: 167g

91.490,0 Ft

Elérhető: 1 készleten

EAN: 4029569288236 Cikkszám: 14591243 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg 0,167 kg
Méretek 200 cm
Tömeg

167g

Dobó súly

5 – 35 g

Akció

Extra fast

Hossz

2,4 m

Gyűrűk típusa

Fuji®

Tagok száma

2

Orsó tartó

Fuji®

Termékleírás

Quantum Smoke S3 Plus Spinning 5g-35g: A Quantum Smoke S3 pergető botcsalád egy igazi kincs a szenvedélyes ragadozóhal horgászok számára, akik a legjobb teljesítményt várják el egy botól. Ebben a legújabb S3 verzióban a Quantum zászlóshajója még kifinomultabb, még hatékonyabb és még stílusosabb, mint valaha. Az új High-Modulus szénszálas bottest kivételes kombinációját kínálja a könnyűségnek, erősségnek és tartósságnak, így garantált a hosszú éveken át tartó kiváló teljesítmény. Ebben a botban minden össze van foglalva, ami egy modern ragadozóhal horgászatához szükséges. A Quantum mérnökei hosszú kutatások és fejlesztések eredményeként tervezték meg ezt a botcsaládot, mely kivételes visszajelzést ad a vízfenék jellegeiről, még a legnagyobb távolságokról is. Az azonnali kapásinformációk segítenek maximalizálni a sikeres fogások számát. A Fuji alkotórészek biztosítják a minőségi és megbízható összeállítást, míg a két különböző méret és dobóspektrum lehetőséget kínál a horgászok számára, hogy megtalálják az ideális kombinációt igényeikhez. A 35, 55 és 75-ös modellek egytalpas Fuji gyűrűzéssel rendelkeznek, biztosítva a maximális teljesítményt és érzékenységet. A finom spicc és a nehéz súlypont lehetővé teszi a testreszabást minden orsóhoz, így a horgászok könnyedén alkalmazkodhatnak az adott horgászhelyzetekhez és célokhoz. Az S3 sorozat ötvözi a dizájnt és a technológiát, így a Quantum Smoke S3 Plus Spinning 5g-35g bot a modern ragadozóhal horgászok számára kiváló választás minden körülmények között. A Quantum hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!