Quantum

2,45m 8′ Quantum Vapor Aggressor X-Heavy Lure 245 35g 140g,1 1/4oz 5oz

A 245-ös modell egy kiváló pergetőbot, mely 2,45 méter hosszú és 35-140 gramm teherbírással rendelkezik. Mindössze 224 gramm súlya könnyű kezelést biztosít.

Termékleírás

A Quantum Vapor Aggressor X-Heavy Lure 245 35g 140g,1 1/4oz 5oz:

A Quantum Vapor Aggressor X legújabb bot sorozata, a Vapor Aggressor kétségtelenül az igazi általános pergetőbot! Az Aggressor semmilyen más bothoz nem hasonlíthatóan felerősítheti a kapás érzetet, ami a pergető rablóhalas horgászat fémjele. A Toray IM9 blank rendkívül érzékenységének köszönhetően, mindhárom Aggressor bot ideális a lágy csalik, normál wobblerek és a nagytesű swimbaitek használatára, és széles körben használható a, jerk, twitch és topwater csalikkal! Tökéletesen közvetíti a csali minden rezdülését, miközben a legkényesebb kapásokat is félreérthetetlenül „áramütés” szerűen kiemeli. A Vapor Aggressor három tipusa minden pergető ​​technikát és csalit lefed: a “Medium Lure” akár 35 gramm, a “Heavy Lure” akár 84 gramm, és a nagy fiúk számára az “X-Heavy Lure” akár 140 gramm . Az IM9 blank hihetetlenül könnyű, rendkívül gyors és merev. Mint minden botnak a Vapor sorozatban, a nyél nem túl hosszú, minden bot tökéletesen kiegyensúlyozott, így nincsen további súlyozásra szükség . A baitcaster modellek különleges tulajdonsága, az egyedülálló “Smart Trigga™”. A kissé ferde nyélnek köszönhetően a bot még jobban az alkarhoz simul, harmonikus fogást eredményezve! A rendkívül karcsú EVA markolat, beépített csavaros orsótartó, könnyen kezelhető, biztosítva a tökéletes csali kontrollt. Ezek a fejlesztések fáradtságmentes horgászatot, jobb koncentrációt, jobb csali kontrollt, gyorsabb kapás felismerést, rövidebb reakcióidőt és következésképpen több halat eredményeznek.

 

A Quantum hivatalos oldala

Quantum

2,45m 8′ Quantum Vapor Aggressor X-Heavy Lure 245 35g 140g,1 1/4oz 5oz

A 245-ös modell egy kiváló pergetőbot, mely 2,45 méter hosszú és 35-140 gramm teherbírással rendelkezik. Mindössze 224 gramm súlya könnyű kezelést biztosít.

53.990,0 Ft

Elérhető: 1 készleten

EAN: 4029569218691 Cikkszám: 14154246 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg 0,224 kg
Méretek 200 cm
Tömeg

224g

Dobó súly

35 – 140 g / 1/4 – 5 oz

Akció

Extra fast

Hossz

2,45 m

Gyűrűk száma

9

Gyűrűk típusa

Fuji®, Seaguide

Tagok száma

2

Termékleírás

A Quantum Vapor Aggressor X-Heavy Lure 245 35g 140g,1 1/4oz 5oz: A Quantum Vapor Aggressor X legújabb bot sorozata, a Vapor Aggressor kétségtelenül az igazi általános pergetőbot! Az Aggressor semmilyen más bothoz nem hasonlíthatóan felerősítheti a kapás érzetet, ami a pergető rablóhalas horgászat fémjele. A Toray IM9 blank rendkívül érzékenységének köszönhetően, mindhárom Aggressor bot ideális a lágy csalik, normál wobblerek és a nagytesű swimbaitek használatára, és széles körben használható a, jerk, twitch és topwater csalikkal! Tökéletesen közvetíti a csali minden rezdülését, miközben a legkényesebb kapásokat is félreérthetetlenül „áramütés” szerűen kiemeli. A Vapor Aggressor három tipusa minden pergető ​​technikát és csalit lefed: a "Medium Lure" akár 35 gramm, a "Heavy Lure" akár 84 gramm, és a nagy fiúk számára az "X-Heavy Lure" akár 140 gramm . Az IM9 blank hihetetlenül könnyű, rendkívül gyors és merev. Mint minden botnak a Vapor sorozatban, a nyél nem túl hosszú, minden bot tökéletesen kiegyensúlyozott, így nincsen további súlyozásra szükség . A baitcaster modellek különleges tulajdonsága, az egyedülálló "Smart Trigga™". A kissé ferde nyélnek köszönhetően a bot még jobban az alkarhoz simul, harmonikus fogást eredményezve! A rendkívül karcsú EVA markolat, beépített csavaros orsótartó, könnyen kezelhető, biztosítva a tökéletes csali kontrollt. Ezek a fejlesztések fáradtságmentes horgászatot, jobb koncentrációt, jobb csali kontrollt, gyorsabb kapás felismerést, rövidebb reakcióidőt és következésképpen több halat eredményeznek.   A Quantum hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!