Quantum

2,70m Quantum G-Force Shad XL 270 14g 90g

A Quantum G-Force Shad XL pergetőbot XL 270 modellje 2,70 méter hosszú és 14-90 grammos tesztkurvával rendelkezik, ideális választás a nehezebb soft- és hardbaits horgászatához. Súlya 202 gramm, könnyű és kényelmes kezelést biztosítva.

Termékleírás

Quantum G-Force Shad Xl:

A Quantum G-Force Shad XL egy lenyűgözően kivitelezett pergetőbot, mely a szakértői és az európai csapat közös munkájának gyümölcseként jött létre. Ez a botcsalád kizárólag a modern pergetés igényeinek megfelelően lett tervezve, melyben a legjobb minőségű anyagokat használták fel. Minden Quantum G-Force botot a HSX 54-es 30 tonnás Toray grafitból készítenek, és magas minőségű Sea Guide gyűrűkkel láttak el.

A botok dizájnja lazán retro stílusú, mely magára vonzza a figyelmet a vízparton. Az EVA és parafa kombinációjával kialakított kényelmes nyéltag tovább fokozza a botok használati élményét, emellett kiemelkedő ár-érték arányt kínálva. Ez a család többféle típust kínál a különféle pergetési technikákhoz.

Az X-tra 300 például ideális választás a dropshot módszerhez, könnyű jiggeléshez és a lerakott botos horgászathoz. A Shad modell pedig tökéletesen alkalmas a könnyű és közepes vertikális horgászathoz, jiggeléshez és a crankbait csalikhoz csónakból vagy akár a partról. Emellett a Shad család két XL kivitelezésű tagja is elérhető, melyek nehezebb soft- és hardbaits horgászatához nyújtanak kiváló megoldást. Továbbá két erő modell is szerepel a swimbait technikához, melyek mind multi, mind hagyományos orsókkal egyaránt kompatibilisek.

Ezek botok teljesítményükkel és sokoldalúságukkal kimagaslóan szolgálják ki a pergetés szerelmeseinek igényeit, legyen szó bármilyen vízparti környezetről.

A Quantum hivatalos oldala

Quantum

2,70m Quantum G-Force Shad XL 270 14g 90g

A Quantum G-Force Shad XL pergetőbot XL 270 modellje 2,70 méter hosszú és 14-90 grammos tesztkurvával rendelkezik, ideális választás a nehezebb soft- és hardbaits horgászatához. Súlya 202 gramm, könnyű és kényelmes kezelést biztosítva.

20.890,0 Ft

Elérhető: 3 készleten

EAN: 4029569253425 Cikkszám: 14350271 Kategória: Címke:

Specifikációk

Tömeg 0,202 kg
Méretek 200 cm
Tömeg

202g

Dobó súly

14 – 90 g

Akció

Extra fast

Hossz

2,7 m

Gyűrűk típusa

Seaguide

Tagok száma

2

Termékleírás

Quantum G-Force Shad Xl: A Quantum G-Force Shad XL egy lenyűgözően kivitelezett pergetőbot, mely a szakértői és az európai csapat közös munkájának gyümölcseként jött létre. Ez a botcsalád kizárólag a modern pergetés igényeinek megfelelően lett tervezve, melyben a legjobb minőségű anyagokat használták fel. Minden Quantum G-Force botot a HSX 54-es 30 tonnás Toray grafitból készítenek, és magas minőségű Sea Guide gyűrűkkel láttak el. A botok dizájnja lazán retro stílusú, mely magára vonzza a figyelmet a vízparton. Az EVA és parafa kombinációjával kialakított kényelmes nyéltag tovább fokozza a botok használati élményét, emellett kiemelkedő ár-érték arányt kínálva. Ez a család többféle típust kínál a különféle pergetési technikákhoz. Az X-tra 300 például ideális választás a dropshot módszerhez, könnyű jiggeléshez és a lerakott botos horgászathoz. A Shad modell pedig tökéletesen alkalmas a könnyű és közepes vertikális horgászathoz, jiggeléshez és a crankbait csalikhoz csónakból vagy akár a partról. Emellett a Shad család két XL kivitelezésű tagja is elérhető, melyek nehezebb soft- és hardbaits horgászatához nyújtanak kiváló megoldást. Továbbá két erő modell is szerepel a swimbait technikához, melyek mind multi, mind hagyományos orsókkal egyaránt kompatibilisek. Ezek botok teljesítményükkel és sokoldalúságukkal kimagaslóan szolgálják ki a pergetés szerelmeseinek igényeit, legyen szó bármilyen vízparti környezetről. A Quantum hivatalos oldala
0
  0
  Kosár
  Üres a kosaradVissza a webshopba
  Scroll to Top
   
  Még nem adtál hozzá terméket a listához!